Δράση για τα «κιτρινόμαυρα» πετάλια

20:32 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδηλασίας της ΑΕΚ βάζει στόχο σε ακόμα μια διοργάνωση να φέρει νέες επιτυχίες. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα πάρει μέρος στο ποδηλατικό Διήμερο στο Παρ. Αστρος με αρκετά αστέρια της, τα οποία έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά:

«Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο καταστηματαρχών Παρ. Άστρους Κυνουρίας και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, διοργανώνουν ποδηλατικό «Αγωνιστικό Διήμερο»

με τα αγωνίσματα Ατομικής Χρονομέτρησης και Αντοχής, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22/09/2013 σε 4 ηλικιακές κατηγορίες ανδρών (Α', Β', Γ', Δ') και μία γυναικών (Θ'). Παράλληλα την Κυριακή 22/9, το πρωί, πριν τον έναρξη του αγώνα αντοχής, θα διεξαχθεί και «Λαϊκός Αναπτυξιακός Αγώνας» κυρίως για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα:

Ο αγώνας χρονομέτρησης θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21/4, 5.30 μμ, από την πλατεία Παραλίου Αστρους μέχρι το Παλιόχανο, επιστροφή και τερματισμός 500 πριν την πλατεία (6.000 χλπμ).
Ο αγώνας αντοχής θα ξεκινήσει την Κυριακή, 22/3, 10.00 πμ, με εκκίνηση από την πλατεία του Παραλίου Αστρους, μέχρι το Λεωνίδιο, επιστροφή και τερματισμός στην πλατεία του Αστρους - Απονομές στην πλατεία Παρ. Αστρους.
Ο Λαϊκός Αγώνας, με τη συμμετοχή παιδιών αλλά και γενικότερα κατοίκων της περιοχής θα διεξαχθεί πριν τον αγώνα αντοχής, την Κυριακή 22/9, 09.00 πμ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα