Δραπέτης απέτυχε λόγω... κοιλιάς! (ΦΩΤΟ)

00:13 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις φυλακισμένοι στη φυλακή της βραζιλιάνικης πόλης Κέρες είχαν το τέλειο σχέδιο διαφυγής. Άνοιξαν μια τρύπα στη φυλακή και από κει θα έβγαιναν σε ένα απόμερο σημείο, απ' όπου θα μπορούσαν να φύγουν ελεύθεροι.

Όμως δεν υπολόγισαν την κοιλιά του ενός από αυτούς!

Ο κρατούμενος Ραφαέλ Βαλαδάο μάλλον πίστευε ότι ήταν πιο αδύνατος απ' ό,τι στην πραγματικότητα και υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του.

Έτσι, σφήνωσε στην τρύπα με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορεί να βγει, αλλά να μην αφήνει και τους άλλους δύο να δραπετεύσουν! Ο Βαλαδάο αναγκάστηκε και.. έριξε τα μούτρα του και

φώναξε ο ίδιος τους φύλακες, ώστε να μην μείνει για πάντα σφηνωμένος στην τρύπα!

Ωστόσο ακόμα κι αυτοί δεν μπόρεσαν να τα βάλουν με την κοιλιά του Βαλαδάο, η οποία αρνιόταν πεισματικά να ξεκολλήσει και αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική!

Φυσικά, οι φύλακες δεν σταμάτησαν στιγμή να γελούν και να σχολιάζουν, ενώ ο Βαλαδάο τελικά απεγκλωβίστηκε με σπασμένο ηθικό αλλά και σπασμένο πλευρό!

Πάντως, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια υπήρξε κι άλλος ένας δραπέτης, προφανώς πιο αδύνατος, ο οποίος πέρασε πρώτος από την τρύπα και εξαφανίστηκε γελώντας ίσως με τον χοντρούλη Βαλαδάο...

Keywords
Τυχαία Θέματα