«Δράκος» των Πετραλώνων: Είναι τόσες πολλές που δεν τις θυμάμαι όλες!

11:05 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της δράσης του δράκου των Πετραλώνων ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε 21 κοριτσάκια ηλικίας από 8 έως 14 ετών με τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως η λίστα των θυμάτων του 40χρονου είναι μεγαλύτερη.
Μετά την καταγγελία 11χρονου κοριτσιού, ο δράκος των Πετραλώνων συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα protothema.gr

ο αξιωματικός της Ασφάλειας: «Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σκληρό άνθρωπο. Δείχνει αμετανόητος αλλά έχει μια μοναδική ικανότητα να πείθει τους άλλους ότι είναι θύμα. Εργαζόταν ως κούριερ και δρούσε πάντα μεσημέρι. Την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το σχολείο τους. Είναι βέβαιο ότι αν τελικά γίνει δεκτό το αίτημα από την Εισαγγελία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του, θα βρεθούν και άλλες περιπτώσεις παιδιών που έπεσαν στα δίχτυα του. Είναι απορίας άξιον πως κατάφερνε να ξεγελά τη Δικαιοσύνη και να αποφυλακιστεί έχοντας καταδικαστεί σε 37χρόνια για επιθέσεις σε παιδιά».
Ο νέος κύκλος δράσης του δράκου των Πετραλώνων, πατέρα ενός 18χρονου αγοριού, ξεκίνησε το 2008 μετά την αποφυλάκιση του και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί, μετά από κάθε καταγγελία για επίθεση που γινόταν στην περιοχή των Πετραλώνων τον αναζητούσαν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τον εντοπίζουν. Κατάφερνε να ξεγλιστρά και να τους ξεφεύγει ενώ συνέχιζε ακάθεκτος τα ανώμαλα χτυπήματα του, ακολουθώντας σχεδόν κατά γράμμα την ίδια μέθοδο για να πλευρίζει τα θύματά του. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές μοτοσικλέτες ή σκουτεράκια και πολύχρωμα κράνη για να καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του, έστηνε καρτέρι σε κοριτσάκια περιμένοντας να τελειώσουν το σχολείο.
Χωρίς τα παιδιά να τον καταλάβουν τα έπαιρνε από πίσω και ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους. Στη συνέχεια, μόλις τα κοριτσάκια άνοιγαν την πόρτα και έμπαιναν στην είσοδο της πολυκατοικίας, κατέβαινε αιφνιδιαστικά από τη μοτοσικλέτα και παριστάνοντας τον αστυνομικό που πραγματοποιεί ελέγχους, τα παρέσυρε δήθεν για σωματική έρευνα και ασελγούσε πάνω τους. Μόλις ολοκλήρωνε το αηδιαστικό του έργο, άρπαζε τα κινητά τους τηλέφωνα, ότι χρήματα κουβαλούσαν πάνω τους, τα εσώρουχα τους και εξαφανιζόταν.
Με τη μέθοδο αυτή, μέσα σε πέντε χρόνια, αποπλάνησε 21 κοριτσάκια. Περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στην Αστυνομία, ο δράστης έχει αναγνωριστεί από τα θύματα του και μέσω εξέτασης DNA έχουν επιβεβαιωθεί δέκα από αυτές. Ο αριθμός αυτός, όμως, μπορεί και να αυξηθεί καθώς όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο 40χρονος στους αστυνομικούς «είναι τόσα πολλά τα θύματα μου που δεν τα θυμάμαι όλα»!
Την Τετάρτη το πρωί, ο δράκος των Πετραλώνων, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για μια ακόμα φορά για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα