Δούλεψε για τον Απόλλωνα η Ομόνοια

18:00 28/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νέα Σαλαμίνα-Αγία Νάπα: 0-0

Η Νέα Σαλαμίνα έχασε σωρεία ευκαιριών όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στην μαχητική Αγία Νάπα που μπορούσε να πληγώσει τους Ερυθρόλευκους στις αντεπιθέσεις. Συμβιβάστηκαν στην λευκή ισοπαλία οι δύο ομάδες.

Απόλλων Λ.-Ανόρθωση: 2-0
(Παπουλής 11' πεν, Γκιέ 90+1')

Στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε στο

φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας, που επικράτησε με 2-0 σε βάρος της Ανόρθωσης στο Τσίρειο.
Παπουλής στο 11' και Γκιέ στις καθυστερήσεις σημείωσαν τα γκολ των νικητών, που εκμεταλλεύτηκαν την ταυτόχρονη απώλεια του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια και μετά από μια αγωνιστική ξαναπέρασαν μόνοι πρώτοι στο ρετιρέ του πίνακα.
Τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχαν οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου από τις 21 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι της 14ηςαγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ.

Δόξα Κ.-ΑΕΚ: 1-4
(Λόμπο 8'-Βάντερ 30', Μυτίδης 57', 76', Τόμας 88')

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η ΑΕΚ, η οποία μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο Μακάρειο ωστόσο είχε την ουσία, επικρατώντας έτσι της Δόξας με 4-1 ( Λόπο 7' / Βάντερ 29', Μυτίδης 57', 75', Κολαούτι 88'). Με δέκα αγωνιζόταν η Δόξα από το 68', προσπέρασαν την Ανόρθωση οι «κιτρινοπράσινοι» στο βαθμολογικό πίνακα μετά την ήττα που δέχτηκε η «Κυρία» από τον Απόλλωνα.

Εθνικός Α.-Ερμής Α.: 0-0

Εθνικός και Ερμής έμειναν στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό στον μεταξύ τους αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο "Δασάκι" για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Οθέλλος Α.-ΑΕΛ: 0-0

Ισόπαλοι στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και Οθέλλος στην τελευταία υποχρέωση των δύο ομάδων πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: 1-1
(Φοφανά 83'-Μοράις 31')

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι στην Λευκωσία, σε ένα γεμάτο ΓΣΠ. Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, με τους "γαλαζοκίτρινους" να ανοίγουν το σκορ στο 30' με τον Μοράις. Στην επανάληψη η Ομόνοια ήταν πολύ ανώτερη μέσα στο γήπεδο αφού δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο 82' με δυνατό σουτ του Φοφανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα