Δούλεψαν για την ΑΕΚ

17:04 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΧΑΝΙΑ 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοποννησιακό

Την ήττα με 2-1 από τα Χανιά στην Πάτρα γνώρισε η Παναχαϊκή, μια ήττα πάντως που δεν στοίχισε στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού την δεύτερη θέση αλλά είδε την διαφορά από την πρώτη ΑΕΚ

να ανοίγει. Μόλις στο 27' ο Κοντεών έκανε το 1-0 για τον ΑΟΧ. Ο Μαρουκάκης ισοφάρισε στο 36' αλλά οι κρητικοί με τον Καραγιάννη στο 56' πήραν το «διπλό» στην Πάτρα και ανέβηκαν στη 4η θέση. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι μιας και αποβλήθηκε ο Χούσα στις καθυστερήσεις.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Κάργας, Σούλης(76' Αναστασόπουλος), Κοντοχρήστος, Μπαλού, Γκαντιάγκα(71' Κορέτας), Κυβελίδης, Χοτζάλι(59' Ντα Κόστα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

ΑΟ Χανιά (Κ. Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Σακελλαρίου(46' Εγκουέμ), Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος, Γκονζάλες, Καραγιάννης(81' Εσσονό), Κρητικός.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αγίου Δημητρίου

Παρέμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής ο Άλιμος μετά το 2-0 επί του Φωστήρα ο οποίος έχει ήδη πέσει στην Γ' Εθνική. Σε ένα μέτριο παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο, ο Ιωάννου στο 17' και ο Μπεριέξ στο 70' κράτησαν ζωντανό τον ΑΟΤ στην αποφυγή του απ' ευθείας υποβιβασμού και την συμμετοχή στα πλέι-άουτ.

Άλιμος (Π. Δημητρίου): Σταυριανός, Καρακώστας, Γαβριήλ, Τεσέιρα, Τσατσαρής, Σταύρου(83' Καραδάρης), Μπεριέξ, Παντελής, Σαγανάς(61' Μπόνγκ), Τιάγκο(72' Καραμέρης), Ιωάννου

Φωστήρας (Β. Γούτης): Γκέκας, Αχείμαστος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Μήτκας, Ράμα(62' Σμυρλής), Βλασσόπουλος(55' Μουκίδης), Υμεράι, Γκατσέσα, Μουστόγιαννης(73' Ποτουρίδης), Σιώπης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: Γάλλου

Νίκη γοήτρου και μάλιστα με θρίαμβο πέτυχε η Επισκοπή του Γιάσμικο Βέλιτς επί του Απόλλωνα με 3-1 μιας και ο Κρητικός σύλλογος δεν θα αποφύγει τα πλέι-άουτ και η νίκη αυτή δεν είχε κάποιο βαθμολογικό συμφέρον. Ο Νικόλτσης στο 35' άνοιξε το σκορ με τον Βιγιαφάνες στο 60' να κάνει το 2-0. Ο Ανγκούλο μείωσε για τον Απόλλωνα στο 68' για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Βιτώρος στο 77ο λεπτό.

Επισκοπή (Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου(87' Αργυρίου), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Μανουσάκης(79' Δραγασάκης), Πάλλας, Βιγιαφάνε, Βιτώρος, Πετράκος, Νικόλτσης(66' Δουμάνης)

Απόλλων (Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Πινέιρο, Ψιάνος, Καραδέμητρος(69' Άρτσιτς), Φαρινόλα(26' Σουάνης), Λαγός, Μπαμ Μπαμ, Τζιώρας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 3-0 της Ερμιονίδας και έκλεισε με δυνατό τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για την εφετινή Football League. Καλύτερη η ομάδα του Αιγίου, έφτασε σε μία δίκαιη επικράτηση και όπως όλα δείχνουν θα γλιτώσει και τα πλέι-άουτ. Στο 36' ο Ιωάννου έκανε το 1-0 και ο Πορτογάλος επιθετικός, πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο 53' και στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Πιζ(56' Μωυσίδης), Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Μίλιεβιτς, Φουρτάδο

Ερμιονίδα (Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Παπανικολάου, Ταπέ, Συμελίδης, Τούτοριτς, Κιοσές, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος(56' Τσακόν), Βλαχόπουλος, Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα