Μοιρασιά στο «Ολίμπικο»

15:33 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ- ΙΝΤΕΡ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Χαμένες βγήκαν Ίντερ και Ρόμα που κόλλησαν στο 1-1 στο ντέρμπι που έγινε στο «Ολίμπικο».

Η Ρόμα ήταν ανώτερη στα πρώτα λεπτά και έφτασε στο γκολ στο 22' μ το πέναλτι του Τότι. Η Ίντερ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και έφερε στα ίσα το ματς στο 45'. Ο Γκουαρίν μπήκε από αριστερά κι έκοψε στην περιοχή, με τον Παλάσιο να πλασάρει

από κοντά και να κάνει το 1-1.

Στο 52' ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Τότι, ενώ στο 76' η κεφαλιά του Οσβάλντο πέρασε λίγο άουτ. στο 79' ο Πίρις σούταρε άστοχα κι ενώ οι Τότι, Λαμέλα και Οσβάλντο ήταν δίπλα του αμαρκάριστοι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε μετά από σέντρα του Μπαλτζαρέτι, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 84' ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Λαμέλα.

ΡΟΜΑ: Γκοϊγκοετσέα, Πίρις, Μαρκίνιος, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Ντε Ρόσι (46' Ταχτσίδης), Μράντλεϊ, Φλορέντζι (68' Περότα), Λαμέλα, Τότι (81' Ντέστρο), Οσβάλντο

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Ζουάν, Κίβου, Γκαργκάνο (84' Μουντιγκάγι), Γκουαρίν, Ζανέτι, Ναγκατόμο (57' Όμπι), Περέιρα, Παλάσιο, Λιβάγια (73' Ρόκι).

ΜΙΛΑΝ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Τις Ευρωπαϊκές θέσεις πλησίασε η Μίλαν, που επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια.

Στο 13ο λεπτό ο Αλιάρντι απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ελ Σααραουί, ενώ στο 31΄ο Αμπιάτι σταμάτησε το σουτ του Ριβερόλα. Στο 35' ο Αλιάρντι είπε όχι σε κεφαλιά του Πατσίνι, ενώ στο 38' ο Αμπιάτι σταμάτησε το σουτ του Ντιαμάντι. Τρία λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Αλιάρντι είχε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Πατσίνι.

Στο 49' ο Αλιάρντι απέκρουσε το σουτ του Νιάνγκ, ενώ στο 58' ο Πατσίνι αστόχησε μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο λεπτό ο Λιάρντι έσωσε ξανά την ομάδα του, αποκρούοντας το κοντινό σουτ του Ελ Σααραουί, αλλά στο 64' ο Πατσίνι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Άντονσον και κατέληξε στα δίχτυα της Μπολόνια. Η Μίλαν έκανε δύο τα τέρματά της ξανά με τον Πατσίνι στο 82ο λεπτό, αλλά η Μπολόνια μείωσε με το αυτογκόλ του Μεσές στο 84'.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεσές, Κονστάντ, Φλαμινί (82' Τραορέ), Μοντολίβο, Μπόατενγκ, Νιάνγκ (77' Νοτσερίνο), Πατσίνι, Ελ Σααραουί.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Πορτανόβα, Γκάρικς, Άντονσον, Τσερούμπιν, Κονέ, Πατζιέντζα (75' Πασκουάτο), Ντιαμάντι, Ριβερόλα (50' Ταϊντέρ), Τζιλαρντίνο (62' Γκαμπιαντίνι), Πέρες

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Ατλέτι Αντζούρι Ντ'Ιτάλια

Στο 1-1 έμειναν Αταλάντα και Κάλιαρι και βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Η Κάλιαρ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, καθώς ο Ντεσένα έβγαλε τη σέντρα και κατά λάθος ο Κανίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 5' ο Γκιόργκι αστόχησε από τα ύψος του πέναλτι, ενώ στο 8' το σουτ του Έκνταλ πέρασε μόλις άουτ. Στο 18' Φέρι εκανε ακόμη ένα τραγικό λάθος αλλά ο Ιμπαρμπό δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κονσίλι, ενώ στο 20' ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Μποναβεντούρα. Στο 29' ο Σάου αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 47' ο Ιμπαρμπό δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση.

Η Αταλάντα ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Στεντάρντο, ενώ στο 70' ο Κονσίλι απέκρουσε το σουτ του Πινίγια. Στο 79' η Αταλάντα έχασε τον Γκιόργκι με κόκκινη.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στεντάρντο, Κανίνι, Μπρίβιο, Φέρι, Τσιγκαρίνι, Μπιοντίνι (72΄Κατσόλα), Γκιόργκι, Μποναβεντούρα, Ντένις (90+2' Ραντοβάνοβιτς), Μοράλες (54' Πάρα).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Αστόρι, Ροσετίνι, Αβελάρ, Ντεσένα, Έκνταλ (83' Ριμπέιρο), Κόντι, Ναϊνγκολάν, Ιμπαρμπό, Σάου (68' Πινίγια).

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 0-2
Γήπεδο: Αντριάτικο

Διπλό παραμονής για την Τορίνο που κέρδισε με 2-0 την Πεσκάρα και απομακρύνθηκε πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε Τορίνο καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. ο Σαντάνα έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Πεσκάρα στα όρια του οφσάιντ και πλάσαρε ιδανικό τον Πέριν. Στο 13' ο γκολκίπερ της Πεσκάρα είπε όχι σε σουτ του Ντ'Αμπρόζιο, ενώ στο 17' ο Μπαλτζάνο έκοψε σωτήρια τον Μετζιορίνι και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Ντ'Αμπρόζιο πέρασε μόλις άουτ. Στο 20' το σουτ του Μετζιορίνι τράνταξε το δοκάρι του Πέριν, ενώ στο 26' το γυριστό του Βάις πέρασε μόλις άουτ. Η Τορίνο συνέχισε να πιέζει και έφτασε και σε 2ο γκολ στο 41'. Οι Τσέρτσι και Μετζιορίνι συνδυάστηκαν όμορφα με τον πρώτο να νικά τον Πέριν από κοντά.

Στο 54' και στο 61' ο Μπιάρνασον σπατάλησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ στο 79' ο Ζιλέ είπε όχι σε σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 82' η Πεσκάρα έχασε με κόκκινη τον Βάις.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Μπαλτζάνο, Άρτσε, Καπουάνο, Μοντέστο, Νίλσεν (46' Κασκιόνε), Τόνι (75' Βούκουσιτς), Μπιάρνασον, Βάις, Τσέλικ, Τζόναθας (46' Αμπρουσκάτο).

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Ντ'Αμπρόζιο, Γκλικ, Ροντρίγκες, Μασιέλο, Γκάτσι, Μπρίγκι, Τσέρτσι (85' Βίβες), Μπαρέτο (76' Σανσόνε), Μετζιορίνι, Σαντάνα (85' Μπίρσα)

ΚΙΕΒΟ- ΠΑΡΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Στο 1-1 έμειναν Κιέβο και Πάρμα και βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε προβολή του Θερό, ενώ στο 10' απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 30' το σουτ του Σάρδο απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Μιράντε, ενώ στο 39΄η Πάρμα άνοιξε το σκορ. Ο Σανσόνε έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά για τον Μπελφοντίλ κι εκείνος με όμορφο σουτ νίκησε τον Πουτζιόνι.

Η Κιέβο ισοφάρισε με κεφαλιά του Παλόσκι στο 55ο λεπτό, ενώ στο 64' η κεφαλιά του Σάρδο πέρασε λίγο άουτ. Στο 69' ο Μιράντε έδιωξε ε κόρνερ το σουτ του Θερό, ενώ στο 85' ο Αμάουρι αστόχησε από καλή θέση.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φάρκας, Νταϊνέλι, Αντρεόλι, Σάρδο, Κόφι, Γκουάνα (74' Ριγκόνι), Ριγκόνι, Τζόκιτς, Θερό (82' Μοσκαρντέλι), Παλόσκι (63' Πελισιέ)

ΠΑΡΜΑ: Μιραντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Ρόζι, Μαρκιόνι (80' Άκουα), Βαλντές, Παρόλο, Γκόμπι, Σανσόνε (70' Αμάουρι), Μπελφοντίλ

ΤΖΕΝΟΑ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Μεγάλο διπλό για την Κατάνια μέσα στην έδρα της Τζένοα με 2-0. Ευρώπη βλέπουν οι Σικελοί, τη Serie B' η Τζένοα.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μποριέλο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 4' η Κατάνια άνοιξε το σκορ. Ο Μπαριέντος έβγαλε όμορφα για τον Γκόμες κι εκείνος με τη σειρά του έδωσε στον Μπεργκέσιο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 6' ο Ιμόμπιλε γύρισε όμορφα για τον Μποριέλο, ο οποίος από κοντά κατάφερε πάλι να αστοχήσει, ενώ στο 21' ο Αντουχάρ σταμάτησε το σουτ του Ματουζάλεμ. Δύο λεπτά μετά ο Αντουχάρ είπε όχι σε κεφαλιά του Μποριέλο, ενώ στο 24' η κεφαλιά του Μανφρεντίνι πέρασε μόλις άουτ. Στο 37' ο Αντουχάρ απέκρουε δύσκολα το σουτ του Μποριέλο, ενώ στο 44' το σουτ του Ιμόμπιλε έξυσε το δοκάρι του Αντουχάρ.
Στο 48' το σουτ του Μποριέλο σταμάτησε στο δοκάρι της Κατάνια και στο επόμενο λεπτό ο Φρέι είπε όχι σε σουτ του Γκόμες, ενώ στο 58' ήταν η σειρά του Αντουχάρ να διώξει το πλασέ του Μποριέλο. Στο 73' ο Φρέι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπεργκέσιο, αλλά στο 86' ο Μπαριέντος με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνβιστ, Σαμπιρίζι (49' Ρόσι), Μανφρεντίνι, Μορέτι, Ολιβέρα (57' Φλόρες), Κούτσκα, Ματουζάλεμ, Αντονέλι, Μποριέλο, Ιμόμπιλε (70' Ναντάρεβιτς).

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Άλβαρες, Μπελούτσι, Σπόλι, Καπουάνο, Ίζκο, Παλιαλούνγκα (68' Μπιαγκιάντι), Κάστρο, Μπαριέντος, Μπεργκέσιο, Γκόμες (79' Ρικιούτι).

ΣΙΕΝΑ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Σημάδια ζωής από τη Σιένα που νίκησε με 1-0 τη Σαμπντόρια και πανηγύρισε τρίποντο μετά από 7 αγώνες.

Στ 23ο λεπτό το σουτ του Ρούμπιν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 34' ο Ρομέρο απέκρουσε το σουτ του Ρετζινάλντο. Δύο λεπτά μετά ο Ικάρντι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 50' ο Πέγκολο δεν ανησύχησε από το σουτ του Εστιγκαρίμπια.

Στο 66' ο Πόλι έπιασε όμορφο σουτ, αλλά ο Πέγκολο είπε ξανά όχι, αλλά στο 71' ο Μπογκντάνι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η Σαμπντόρια πίεσε στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Νέτο, Κοντίνι, Φελίπε, Άνχελο, Βεργκάσολα, Ντέλα Ρόκα, Ρούμπιν, Ροζίνα (70' Σέστου), Ρετζινάντο (80' Μπολτζόνι), Παολούτσι (63' Μπογκντάνι).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρ, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Κόστα, Εστιγκαρίμπια (77' Σάβιτς), Πόλι, Κρστίσιτς, Ομπιάνγκ, Ντε Σιλβέστρι (84' Μουνάρι), Ικάρντι, Έντερ (65' Σοριάνο).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Χαμένες βγήκαν Φιορεντίνα και Νάπολι που κόλλησαν στο 1-1 με αποτέλεσμα να ξεφύγει η Γιουβέντους ξανά με 5 βαθμούς.

Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ στο 34' με τον Ρονκάλια μετά από λάθος έξοδο του Ντε Σάνκτις. Ωστόσο η Νάπολι αντέδρασε άμεσα και έφερε στα ίσα το ματς στο 42' με το 100ο γκολ του Καβάνι στο Καμπιονάτο.

Στην επανάληψη η Νάπολι πίεσε αλλά ο Νέτο κατέβασε ρολά και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «βιόλα».

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Ρομούλο (77' Μιλιάτσιο), Βαλέρο, Ακουιλάνι, Κουαδράδο, Πασκουάλ (82' Τόμοβιτς), Τόνι (85' Λιάγιτς), Γιόβετιτς.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Μπρίτος, Καμπανιάρο, Γκαμπερίνι (70' Ινσίνιε), Μπεχράμι (55' Ντζεμαϊλί), Ινλέρ, Σουνίγκα, Χάμσικ, Μάτζιο, Πάντεφ, Καβάνι.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα