Δομάζος: Να τους πετάξω τα λεφτά στην μούρη

09:02 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκειμένου να πωληθούν περισσότερα και να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας, απόφαση που εξόργισε τον Μίμη Δομάζο που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα LIVE

SPORT, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού τόνισε: "Είναι ντροπή να υπάρχει διοίκηση στον Παναθηναϊκό η οποία ζητάει λεφτά από τους παλαιμάχους που έχουν αφήσει το αίμα τους σε αυτό το γήπεδο. Πραγματικά θα προσπαθήσω να βρω από κάποιους ανθρώπους χρήματα, πόσα θα είναι 1000 ευρώ συνολικά;, για να πληρωθούν τα εισιτήρια των περίπου 20 παλαιμάχων που συνήθως έρχονται στην Λεωφόρο και να πάω να τα πετάξω στην μούρη αυτών που πήραν την συγκεκριμένη απόφαση".
Στην συνέχεια ο Μίμης Δομάζος δήλωσε: "Εγώ δεν θα λείψω από το ντέρμπι. Όμως δεν θα δεχόμουν ποτέ να πληρώσω εισιτήριο για να παρακολουθήσω παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο που έδωσα την ψυχή μου για την ομάδα. Θα προτιμούσα να πήγαινα στο Λυκαβητό να το έβλεπα όπως έκανα μικρός. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά ηθικό. Για αυτό είμαι εξοργισμένος. Με πληγώνει η συμπεριφορά της διοίκησης, όχι το κόστος για το εισιτήριο. Να σου πω όμως και κάτι άλλο; Υπάρχουν και παλαίμαχοι που δεν έχουν να πληρώσουν ακόμα και αυτά τα 40, 50 ευρώ. Γιατί πεινάνε. Θα λείψουν αυτά τα χρήματα από τις οικογένειες τους. Είναι ντροπή, το ξαναλέω, να υπάρχει διοίκηση που ζητάει λεφτά από τους παλαιμάχους. Να τους εξευτελίζουν δηλαδή για να δουν έναν αγώνα. Αυτοί οι άνθρωποι που πήραν την συγκεκριμένη απόφαση έχουν κατεβάσει πολύ χαμηλά τον Παναθηναϊκό. Αν ο μεγάλος Παναθηναϊκός πάσχει από 1000 ευρώ, τότε τι να πω...".
Τέλος, ο Μίμης Δομάζος δήλωσε: "Αν ήμουν στο συμβούλιο των παλαιμάχων όχι μόνο θα είχα παραιτηθεί, αλλά θα είχα παραιτήσει και όλο το Δ.Σ. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ας δώσουν τις θέσεις του συμβουλίου στον κ. Αλαφούζο".
Ο Δομάζος ξεκαθάρισε πάντως πως αυτός, μαζί με τον Αντώνη Αντωνιάδη, θα βρίσκεται στα επίσημα χάρη στον Νικόλα Πατέρα που τους προμήθευσε τα εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα