«Δολοφόνος ο Σουάρες»

12:25 3/3/2014 - Πηγή: AEK365

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Λουίς Σουάρες ο Στίβεν Τζέραρντ, μετά τη νίκη 3-0 επί της Σάντερλαντ, εκτός έδρας. Ο Άγγλος μέσος χαρακτήρισε τον Ουρουγουανό επιθετικό ως «δολοφόνο», ενώ υπογράμμισε πως είναι τυχερή η Λίβερπουλ, που τον έχει στο ρόστερ της.
Αρχικά, ο αρχηγός των «κόκκινων» τόνισε στην εφημερίδα «Liverpool Echo»: «Δεν υπάρχουν λόγια για να μιλήσω για αυτόν. Είμαστε ευλογημένοι όλοι στη χώρα που έχουμε έναν τόσο σπουδαίο επιθετικό στο πρωτάθλημά μας. Είναι ο καλύτερος. Το έχω πει πολλές φορές. Βλέπω τους Μέσι και Ρονάλντο, οι οποίοι είναι πραγματικά

παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Όμως υπάρχουν και οι Ιμπραΐμοβιτς και Σουάρες, οι οποίοι είναι κοντά σε αυτό το επίπεδο. Εμφανίσεις σαν και αυτές, όπου δεν είχε σκοράρει για πέντε ματς και τα καταφέρει, όταν μοιράζει ασίστ και δημιουργεί τόσα προβλήματα είναι εξαιρετικές. Είναι ένας νικητής, ένας δολοφόνος και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας».
Στη συνέχεια, ο έμπειρος μέσος συμπλήρωσε: «Ο Λουίς έδειξε μια ακόμα φορά πως είναι ιδιοφυία στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν δε σκοράρει, τρομοκρατεί τους αντίπαλους αμυντικούς και δημιουργεί ευκαιρίες για εμάς. Το ρεκόρ του είναι φαινόμενο. Ήταν ένας καλός τρόπος για να γιορτάσει τα εκατό παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα