Δολοφονία ζευγαριού από λάθος του Google Maps!

13:07 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Πληρωμένος δολοφόνος εκτέλεσε εν ψυχρώ ζευγάρι εύπορων ηλικιωμένων στο Wisconsin των ΗΠΑ αλλά, όπως προέκυψε, δεν ήταν το ζευγάρι ο στόχος με την εφαρμογή Google Maps να οδηγεί τον δολοφόνο στο λάθος σπίτι.
Αρχικά το δικαστήριο καταδίκασε τον γιο του 68χρονου Dennis Koula και της 65χρονης Merna σε ισόβια κάθειρξη

πιστεύοντας πως αυτός ήταν ο δολοφόνος αλλά, σύμφωνα με το CBS, νέα στοιχεία αποδεικνύουν πως πίσω από το φονικό κρύβεται ένας πληρωμένος δολοφόνος.
Ένας ανακριτής της αστυνομίας εξέτασε τη θεωρία της δολοφονίας από πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πιθανώς έκανε λάθος στο σπίτι από το Google Maps. Μάλιστα ο John Christophersen, ένας ειδικός πράκτορας του Υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωνε πως "δεν βρίσκει κανένα κίνητρο πίσω από αυτή τη δολοφονία" .
Πάρα την ενδελεχή έρευνα του Christopherse σήμερα έρχεται ένας γείτονας του ζευγαριού και δίνει μια νέα διάσταση στο σίριαλ. Ο Steve Burgess ανέφερε στις αρχές πως λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των γειτόνων του, είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του.
Η Merna ήταν μια φιλήσυχη δασκάλα ενώ ο Dennis διατηρούσε μια μια αλυσίδα φαρμακείων και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ford στην πόλη La Crosse.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δολοφόνοι δεν έκλεψαν ούτε χρήματα, ούτε κοσμήματα. Δεν άγγιξαν τίποτα μέσα στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους το λαπ τοπ ή κάποια άλλη συσκευή.
Ο γιος τους Eric καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία των γονιών τον περασμένο Αύγουστο."Η καρδία μου σταμάτησε όταν άκουσα την ετυμηγορία" ανέφερε η αδελφή του, Cindy.

Keywords
Τυχαία Θέματα