Δοκιμασία στην Γένοβα

15:26 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 27η αγωνιστική

Μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής παιχνίδι, η Γιουβέντους δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα που είχε έναντι της Μίλαν και με το 1-1 κόντρα στην Μπολόνια έμεινε δυο βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια. Για την 27η αγωνιστική η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ταξιδεύει στην Γένοβα με στόχο μόνο την νίκη στην έδρα της σκληροτράχηλης Τζένοα.
Η Μίλαν αφού είδε το Χάρο με τα μάτια της στο Λονδίνο όπου κινδύνευσε να αποκλειστεί από την Άρσεναλ παρά το υπέρ της 4-0 στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα

όπου υποδέχεται την Λέτσε με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει πρώτη. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή στην δράση του Τζενάρο Γκατούζο μετά από, περίπου, έξι μήνες.
Η άλλη ομάδα του Μιλάνου, η Ίντερ, λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενείται στην έδρα της Κιέβο όπου η νίκη είναι μονόδρομος μετά από εννέα αγωνιστικές χωρίς επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μάσιμο Μοράτι εξέφρασε την πλήρη στήριξη του προς τον Κλαούντιο Ρανιέρι αλλά αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα όλα είναι ανοικτά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Serie A
Παρασκευή, 09/03 (21:45)
Κιέβο-Ίντερ
Νάπολι-Κάλιαρι
Σάββατο, 10/03 (21:45)
Παλέρμο-Ρόμα
Κυριακή, 11/03 (16:00)
Νοβάρα-Ουντινέζε (13:30)
Μίλαν-Λέτσε
Αταλάντα-Πάρμα
Κατάνια-Φιορεντίνα (21:45)
Τσεζένα-Σιένα
Τζένοα-Γιουβέντους
Λάτσιο-Μπολόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα