Δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη

21:52 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο τουρνουά της Αυστρίας, αλλά και της αργίας του Πάσχα οι ομάδες της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ επιστρέφουν στα γήπεδα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ο πρωτοπόρος Διομήδης Άργους δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της ΧΑΝΘ για να ολοκληρωθεί η 20η αγωνιστική. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών

υποχρεώσεων των Αργιτών, ενώ για τον ίδιο λόγο οι «Λύκοι» θα δώσουν την Πέμπτη το ματς της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελλήνιο.
Η ΧΑΝΘ πριν μερικές εβδομάδες έκανε την «ζημιά» στην ΑΕΚ, αποσπώντας ισοπαλία, ενώ τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και αυτή από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ουσιαστικά για τον Διομήδη το τελευταίο εμπόδιο του, ώστε να τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με διαφορά έξι βαθμών, που θα τον χρίσει μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η 1η θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας έχει ήδη εξασφαλιστεί μετά το 10-0 (α.α.) επί του Κύδωνα, αφού έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών (33 έναντι 29) από την δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας και την ισοβαθμία υπέρ του, αφού έχει επικρατήσει δύο φορές της «Ένωσης» στον 1ο και 2ο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα