«Διπλό» ψυχής στο Δαϊς

13:05 22/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ που επικράτησε με 4-3 του Δούκα στο Δαΐς και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.
Οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά μπήκαν «μουδιασμένα» στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το πληρώσουν με το γκολ του Βαρσάμου, ο οποίος έκανε το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και τους γηπεδούχους να έχουν

το πάνω χέρι. Στα αποδυτήρια, ο τεχνικός της Ένωσης «γκάζωσε» τους παίκτες του και τους ζήτησε τη νίκη. Εκείνοι το πίστεψαν, καθώς εμφανίστηκαν τελείως μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο.
Μπορεί το γκολ του Σταυρακόπουλου στο 11ο λεπτό του δεύτερου μέρους να τους «πάγωσε», αλλά οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι έχουν ψυχή και καρδιά. Κατάφεραν μέσα σε 10 λεπτά να κάνουν την τεράστια ανατροπή και το 2-0 να γίνει 2-4, χάρη στα τέρματα των Τόκα, Μορφέση, Τηλιγάδα και Κουβαρά. Το μόνο που κατάφερε ο Δούκας ήταν να μειώσει στα τελευταία δευτερόλεπτα με γκολ του Σταυρίδη για το τελικό 3-4.


Δούκας (Βανδόρος): Κεφαλάς, Σταυρίδης, Κίλι, Κονδυλάτος, Τσατσούλης, Σταυρακόπουλος, Βαρσάμος, Παρασίδης, Τσιρούνης, Τσίνας, Δελαπόρτας, Παρασκευόπουλος.

ΑΕΚ (Κουνταρδάς): Παππάς, Τηλιγάδας, Βλυσσίδης, Κουβαράς, Μορφέσης, Νικολάου, Καραμπαλίκογλου, Κοκοτσάκης, Κουτσιλάς, Μωραλόγλου, Τόκας, Σταυρινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα