Διπλό και πρόκριση για ΠΑΟΚ

18:53 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 12ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΠΑΟΚ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Αστάνα Αρίνα

Με καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ έφυγε με διπλό από το Καζακστάν επικρατώντας 2-0 της

Σαχτιόρ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

15 λεπτά στο παιχνίδι, ωστόσο, δεν έχουμε δει ακόμα την "μεγάλη" φάση μπροστά Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος. Η Σαχτιόρ απείλησε πρώτη όταν στο 18' ο Σίμτσεβιτς έκανε το σουτ και ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή φάση με τον Αθανασιάδη ενώ στο 22' ο Γλύκος "νίκησε" και πάλι τον Σίμτσεβιτς. Μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε. Είχε ένα καλό σουτ με τον Λάζαρ στο 31' και μεγάλη ευκαιρία έξι λεπτά μετά όταν ο Κατουράνης έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ. Στο 38' Λούκας και Στοχ συνδυάστηκαν όμορφα με τον Σλοβάκο να πλασάρει και τον Μόκιν να διώχνει δύσκολα.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με καλό ρυθμό και φάσεις. Μόλις στο 46' ο ΠΑΟΚ απείλησε με ένα εξαιρετικό σουτ του Λούκας. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φινοντσένκο βγήκε μόνος του απέναντι στον Γλύκο αλλά έκανε κάτι μεταξύ πάσας και πλασέ σπαταλώντας τη μεγάλη ευκαιρία. Ενώ η Σαχτιόρ είχε ανέβει και πίεζε ο ΠΑΟΚ στο 54' πέτυχε γκολ. Ο Λούκας επιχείρησε σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε με αποτέλεσμα να "κρεμάσει" τον Μοκίν και να καταλήξει στα δίχτυα. Το γκολ "πάγωσε" της Σαχτιόρ με τον ρυθμό να πέφτει. Η επόμενη φάση λοιπόν ήρθε στο 70' με ένα άστοχο πλασέ του Φινοντσένκο. Τρία λεπτά μετά ο Κάνιας έκανε το σουτ από ιδανική θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Ο Φινοντσένκο στο 86' έκανε το σουτ αλλά ο Γλύκος είπε "όχι". Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον Κίτσιου τελικά να εκτελεί από πλάγια θέση και να κάνει το 0-2.

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ (Βίκτορ Κουμούκοφ): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μάλι, Ντζίντιτς, Ταράσοφ, Παριβάεφ (82'Παϊζάνοφ), Βίτσιους, Κάνιας, Φινοντσένκο, Χαζαριάν (66'Λούνιν), Κιζνιτσένκο (76'Ζενκόβιτς).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (92'Νέτσιντ), Νίνης (83'Σαλπιγγίδης), Στοχ (78'Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα