Διπλό εσωτερικό μήνυμα από Μελισσανίδη

17:33 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ενα διπλό μήνυμα προς τους οπαδούς της ΑΕΚ που απάντησαν στις προκλήσεις και τσίμπησαν στο σχέδιο προβοκάτσιας που είχε στηθεί στο Αιγάλεω, από οπαδούς άλλης ομάδας όπως είπε κι ο δικηγόρος της Αιγάλεω στην εκδίκαση, έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ηγέτης της ΑΕΚ που με τις κινήσεις του οδηγεί την ομάδα όχι απλά στην φυσική της θέση και στο ΣΠΙΤΙ της αλλά και σε ύψη που ίσως δεν έχει πετάξει

ποτέ στην 90χρονη ιστορία της γνωρίζει πολύ καλά πως κάποιος μπορεί να πλήξει την ΑΕΚ πλέον μόνο αν του δοθεί η ευκαιρία και η αφορμή. Για τον λόγο αυτό παρότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι παίχτηκε στο Αιγάλεω και πως δεν είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ οι βασικοί υπεύθυνοι και οι προαίτιοι των επεισοδίων έδωσε εντολή να μην κατατεθεί έφεση παρότι θεωρεί, όπως όλοι, την τιμωρία πρωτοφανή, υπερβολική και εντέλει άδικη. Ο ηγέτης της ΑΕΚ πιστεύει πως μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταλάβει και ο τελευταίος οπαδός πως είναι στο χέρι του να προστατεύσει την ομάδα που αναγεννάται και στο χέρι του να την... καταστρέψει. Είναι πολύ πιο σημαντικό από τρεις βαθμούς που στο τέλος δεν θα παίξουν κανένα ρόλο και τις εισπράξεις ενός αγώνα το να γίνει συνείδηση σε ΟΛΟΥΣ η προστασία της ομάδας.

Αυτό είναι το ένα μήνυμα. Το άλλο δόθηκε κατ ιδίαν στους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να το μεταφέρουν εκεί που πρέπει. Η ΑΕΚ που φτιάχνεται, σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να χάσει μόνο από τον... κακό της εαυτό. Ενα πρόσωπο του εμφανίστηκε στο γήπεδο του Αιγάλεω. Δεν πρέπει να εμφανιστεί ξανά και το αφεντικό της ΑΕΚ πιστεύει πως ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα