Δίνει Σίγκουρντσον για δύο η Τότεναμ

21:02 7/7/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Ιανουάριο του 2012 ο Γκίλφι Σίγκουρντσον πήγε δανεικός στη Σουόνσι και για ένα εξάμηνο έλαμψε στην Premier League. Ωστόσο, στη διετία που ακολούθησε δεν κατάφερε να κάνει ανάλογες εμφανίσεις με τη φανέλα της Τότεναμ, οι άνθρωποι της οποίας σκέφτονται να τον παραχωρήσουν.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρος των Λονδρέζων, πρότεινε στη Σουόνσι να τον ανταλλάξει με τους Μίκαελ Φορμ και Μπεν Ντέιβις. Όπως

ήταν λογικό η πρόταση απορρίφθηκε από την ουαλική ομάδα.
Ο Ντέιβις είναι ο πρώτος στόχος του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά κοστολογείται στα 10 εκ. λίρες. Επομένως, αν τα "σπιρούνια" θέλουν και τον Ολλανδό τερματοφύλακα, τότε θα πρέπει να δώσουν και χρήματα πέρα από τον Ισλανδό.
Για τον Σίγκουρντσον, πάντως, σύμφωνα με την "Telegraph" ενδιαφέρεται και η Κρίσταλ Πάλας, ενώ ενδεχόμενη επιστροφή του στη Σουόνσι θα σημάνει και φυγή του Μίτσου. Ο τελευταίος δεν έχει πάει στις ΗΠΑ, όπου γίνεται η προετοιμασία της ομάδας, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων με πρώτη τη Νάπολι.
Τέλος, η Σουόνσι δε θα είχε αντίρρηση με το κατάλληλο αντίτιμο να δώσει και τους δύο παίκτες της. Αρχικά στο αριστερό άκρο της άμυνας μπορεί να παίξει και ο Νιλ Τέιλορ, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Λούκας Φαμπιάνσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα