Δημούτσος: Έπρεπε να πάρω ευκαιρίες στον ΠΑΟ

16:42 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ελίνι Δημούτσος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γυρίσει στον Παναθηναϊκό αλλά δεν παρέλειψε να προσθέσει πως μετά την πρώτη σεζόν στους "πράσινους" θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Χενκ Τεν Κάτε. Παράλληλα μίλησε και για τον θρίαμβο του Ατρομήτου στο "Γ. Καραϊσκάκης" λέγοντας πως η γιούχα της περασμένης εβδομάδας από τους φίλους της ομάδας, τσάντισε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του και βοήθησε στο να έρθει το... διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Ελίνι Δημούτσος στον SENTRA FM 103.3
Για το γεγονός ότι δεν πήρε ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ πολύ καλό το ότι με επέλεξε ο κ. Βέλιτς. Μου έκανε πολύ καλό στην καριέρα μου. Έμαθα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι επόμενες χρονιές δεν εξελίχθηκαν όπως τις περίμενα. Επί Τεν Κάτε δεν πήρα ευκαιρίες. Έπρεπε να πάρω ή να μείνω για ένα εξάμηνο στο ρόστερ και να προσπαθήσω να αποδείξω την αξία μου».
Για την εξέλιξη της καριέρας του: «Εγώ πριν φτάσω εδώ, πέρασα δύσκολα. Με είχε πάρει από κάτω. Όταν πήγα στον ΟΦΗ ήταν δύσκολη χρονιά για την ομάδα κι επηρέασε κι εμένα και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα.
Μου χει κάνει πολύ καλό ψυχολογικά και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Δώνης με ήξερε από μικρό, αυτός με έκανε επαγγελματία στον Ηλυσιακό, με πίστευε. Είναι πολύ σημαντικό να σε πιστεύει ο προπονητής. Κι ο Δώνης κάνει τον παίκτη να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Θέλει τον χρόνο του να δείξει την αξία του στον ΠΑΟΚ».
Για το πώς λειτούργησαν οι γιούχες της προηγούμενης εβδομάδας και οι απουσίες: «Οι απουσίες δεν έπαιξαν μεγάλη σημασία γιατί έχουμε καλό ρόστερ. Ήταν δύσκολη εβδομάδα με όσα έγιναν και με τον πρόεδρο με μια κριτική που δεν αξίζει στην ομάδα και τον πρόεδρο. Μας τσάντισε η συμπεριφορά αυτή.
Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε. Το πιστέψαμε. Ο Ολυμπιακός δεν πίεσε όπως έκανε σε άλλα ματς. Είχαμε κι εμείς όμως καλή απόδοση. Είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό γιατί είναι σαν να μην έχει κίνητρο. Είναι δύσκολο χωρίς αντίπαλο να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε ματς.
Ο κ. Αναστόπουλος μας είπε να το πιστέψουμε. Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Σίγουρα ο κ. Αναστόπουλος έχει έναν τρόπο να κάνει τους παίκτες να νιώθουν δυνατοί. Και πριν το ματς και στο ημίχρονο μας βοήθησε πολύ με τα λόγια του».
Για το αν η 2η θέση είναι εφικτή: «Στα πλέι οφ όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Είναι πολύ μεγάλος στόχος, αλλά μακάρι να έρθει. Η χθεσινή νίκη μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να μπούμε καλύτερα στα πλέι οφ».
Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αυτά σου βγαίνουν εκείνη τη στιγμή. Από τη στιγμή που μου βγήκε η ντρίμπλα το πίστεψα ότι μπορούσα να σκοράρω. Σαν τελείωμα του Καραγκούνη ήταν καλύτερο. Ηταν από μακρινή απόσταση. Και τα δυο γκολ ήταν πολύ όμορφα. Δεν φοβάμαι μέσα στο γήπεδο κι αυτό είναι καλό».
Για το "ταβάνι" του: «Όπως κάθε παίκτης πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μου. Πιστεύω ότι έχω δυνατότητες να πάω παραπάνω. Κάθε παίκτης θα το ήθελε να παίξει και στο εξωτερικό έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν με απασχολεί να γυρίσω τώρα στον Παναθηναϊκό, ειδικά τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση, αλλά είναι μεγάλη ομάδα και κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει εκεί».

Keywords
Αναζητήσεις
δημουτσος παναθηναικος
Τυχαία Θέματα