Δημητριάδης: Συνεχίζω και περιμένω

13:30 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιο του Βασίλη Δημητριάδη τελείωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου και ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ υπέβαλλε την παραίτησή του στον Σταύρο Αδαμίδη αμέσως μετά του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Δημητριάδης με δηλώσεις του στο aek365.gr επιβεβαίωσε την είδηση ξεκαθαρίζοντας το λόγο: «Είχα υποχρέωση να το κάνω και είμαι στη διάθεση του προέδρου. Υπέβαλα την παραίτησή μου, καθώς το συμβόλαιό μου τελείωσε

και δεν θέλω να βρίσκονται στον «αέρα». Συνεχίζω όμως στην ΑΕΚ, θέλω να συνεχίσω στην ομάδα και περιμένω να μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε τη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Δημητριάδη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο «Bill» δεν έχει σκοπό να αφήσει την ΑΕΚ. Η παραίτησή του έχει να κάνει καθαρά για λόγους τακτ. Καμία σχέση, δηλαδή, δεν έχει με την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ. Η διοίκηση από την πλευρά της δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το θέμα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει ο Δημητριάδης από το συγκεκριμένο πόστο, καθώς η δουλειά του στα αποδυτήρια είναι δεδομένη. Οι δύο πλευρές αναμένεται να μιλήσουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα