Δημητρέλος στο aek365: Τα καταφέραμε για την ΑΕΚ, όλοι στο γήπεδο

18:22 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε τεράστια μάχη. Aκόμα και μέχρι σήμερα το μεσημέρι τίποτα δεν ήταν οριστικό... Σε ανοιχτή γραμμή με την Πολιτεία, σε συνεχή τρέξιμο εδώ και μήνες, με τα βαριά πορτοφόλια όλα κλειστά και με την ΑΕΚ να παίζει κάθε μέρα την ύπαρξή της, κινδυνεύοντας ακόμα και με τον υποβιβασμό, ο άνθρωπος που έδωσε μία τεράστια μάχη για την ΑΕΚ όλους αυτούς τους μήνες κόντρα σε πολλές αντιξοότητες, ο Ανδρέας Δημητρέλος

μιλάει στο aek365 για το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ αδειοδότηση από την ΕΕΑ.

Συγκινημένος, στο ξεκίνημα της κουβέντας μαζί του, είπε: «Για την ΑΕΚ και τον πατέρα μου τα έκανα όλα! Για την ΑΕΚ και τη μνήμη του πατέρα μου! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ, τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ είναι εδώ, ζωντανή, υπάρχει και θα υπάρχει. Δίνουμε μεγάλο αγώνα, προσπαθούμε και θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί απ' όλη αυτή την περιπέτεια. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ιωαννίδη, στον Αντώνη Σαμαρά και τον Καββαδία. Με βοήθησαν σημαντικά να πετύχει η προσπάθεια που έκανα με τους στενούς μου συνεργάτες όλους αυτούς τους μήνες. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα και από κανέναν, αλλά αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια αυτή για να ξεπεραστούν κάποια θέματα. Πίεσαν καταστάσεις και τελικά φτάσαμε στη σημερινή ημέρα. Και πάλι τους ευχαριστώ».

Καταλήγοντας ο Ανδρέας Δημητρέλος έστειλε και ένα μήνυμα στον λαό της ΑΕΚ: «Ο κόσμος είναι πικραμένος, απογοητευμένος, κουρασμένος. Τον καταλαβαίνω. Και εγώ νοιώθω... άδειος τώρα. Όμως τώρα όσο ποτέ νομίζω ότι πρέπει να ξεσηκωθεί. Αύριο δίνουμε τον πρώτο μας επίσημο αγώνα. Για όλους, μα κυρίως για τους παίκτες, θα είναι σημαντικό να έρθει μαζικά στο γήπεδο. Δεν λέω ότι θα βοηθήσει και την ομάδα σημαντικά οικονομικά μία μαζική προσέλευση αύριο. Θα βοηθήσει τα παιδιά να πάρουν δύναμη για τη συνέχεια, αν δουν ένα γήπεδο με πολύ κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα