Δηλώνει γκέι η αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας

19:02 10/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η αμυντικός σε συνέντευξη της στο BBC, μίλησε για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις αναφέροντας πως δεν πρέπει να υπάρχει πίεση για τους ομοφυλόφιλους.
«Νιώθω ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να μιλήσω σαν ομοφυλόφιλη παίκτρια, επειδή υπάρχουν τόσοι νέοι άνθρωποι που παλεύουν επειδή είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν πρέπει να νιώθουν αυτή την πίεση.
Πως μπορώ να περιμένω άλλοι άνθρωποι να βγουν και να μιλήσουν για εκείνους αν εγώ δεν είμαι πρόθυμη να το κάνω για τον εαυτό μου; Τώρα είναι η ώρα γιατί είμαι σε μια σχέση και νιώθω δυνατή, ασφαλής

και δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι πια», δήλωσε η Αγγλίδα.
Η Στόνεϊ, ανέφερε ότι δεν έκρυψε πότε το ότι είναι ομοφυλόφιλη μέσα στους κύκλους του ποδοσφαίρου αλλά δεν μίλησε για αυτό δημόσια.
«Ποτέ δεν το έκρυψα μέσα στους κύκλους του ποδοσφαίρου, επειδή είναι δεκτό. Αλλά στον έξω κόσμο όπου δούλεψα ή πήγα για φαγητό ή βγήκα και γνώρισα ανθρώπους ποτέ δεν μίλησα για την σεξουαλικότητα μου», ανέφερε η 31χρονη.
Πριν λίγο καιρό ο πρώην αμυντικός της Άστον Βίλα, Τόμας Χιτζλσπέργκερ και ο δύτης, Τομ Ντάλεϊ δήλωσαν δημόσια ομοφυλόφιλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα