Δικαιώθηκαν οι Πρωταθλητές!

17:46 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ κέρδισε και δικαιώθηκε! Οι Πρωταθλητές που μετά την απόφαση των προκλητικών διαιτητών να κρατήσουν τα δελτία των Μπακαούκα και Βακάλη έπειτα από τον αγώνα με τον Δούκα για ανάρμοστη συμπεριφορά δεν αντιμετωπίσουν περαιτέρω κυρώσεις μετά από την σημερινή απολογία. Οι δύο έμπειροι άσοι μετά την ομιλία τους ενώπιον του αθλητικού δικαστή, αλλά και την προβολή του βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα έπεισαν τον κ. Μάκο πως όλα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα τους

επιβλήθηκε αποκλεισμός μίας αγωνιστικής από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, την οποία και έχουν εκτίσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Έτσι από εδώ και πέρα είναι έτοιμοι να παλέψουν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αρβανίτης, αλλά και ο συνοδός Νίκος Πλούμπης απαλλάχθηκαν από κάθε κατηγορία, ενώ στον βοηθό προπονητή, Στέλιο Αλεπουδέα, επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών.

Tέλος στο σωματείο της ΑΕΚ δεν επιβλήθηκε κάποια κύρωση. Ο αθλητικός δικαστής θεωρεί παράπτωμα ως μη ιδιαίτερης βαρύτητας για το λόγο ότι ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα και για το λόγο αυτό επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα