Διέρρηξε τέσσερα καταστήματα για να αρπάξει… 50 ευρώ!

14:14 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

Λάθος... στόχους διάλεγε ένας 31χρονος Έλληνας που είχε διαρρήξει το ένα μετά το άλλο τέσσερα καταστήματα σε χωριό της Καβάλας! Το μόνο που κατάφερε να αρπάξει ήταν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που βρήκε σε ένα από αυτά.

Ο δράστης είναι προφυλακισμένος για ληστεία, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για κλοπές την τοπική Αστυνομία. Από τα αποτυπώματά του αποκαλύφθηκε ότι αυτός είχε διαρρήξει δυο καταστήματα και είχε αποπειραθεί να ανοίξει άλλα δυο στις 7 Ιανουαρίου. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σε

άλλο περιστατικό, τους πλανόδιους πωλητές παρίσταναν δύο Έλληνες ηλικίας 29 και 19 χρόνων που χτύπησαν την πόρτα μιας 89χρονης στα Πεζά του δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο Ηράκλειο, αλλά όσο την απασχολούσαν δείχνοντάς της τα ρούχα που πωλούσαν βρήκαν ευκαιρία να της αρπάξουν 530 ευρώ.

Όταν η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί, ειδοποίησε την Ασφάλεια Ηρακλείου, άνδρες της οποίας εντόπισαν τους δράστες πριν απομακρυνθούν και τους συνέλαβαν. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχαν μπει στο σπίτι ενός 82χρονου στο Καταλαγάρι από την ανασφάλιστη πόρτα και είχαν κλέψει άλλα 300 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα