Διέλυσε τον Ερμή η ΑΕΚ

23:46 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ διέλυσε τον Ερμή Ζωγράφου με 7-2, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και δείχνει από νωρίς τα... δόντια της για το πρωτάθλημα. Ο... προπονητής των ακαδημιών της Ένωσης, Καρασσάβας με χατ τρικ παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου, με τους αθλητές του που ήρθαν από το αθλητικό κέντρο του Ελληνικού να τον παρακολουθήσουν και να τον χειροκροτούν. Δύο γκολ από Μορφέση, ένα από Καραθανασόπουλο και Νικολάου.

Το ματς

Σαρωτική ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα, άσκησαν πίεση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μορφέση. Οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά είχαν την καθολική υπεροχή, έδειξαν ότι θέλουν κι άλλο γκολ και το πέτυχαν με τον Καρασάββα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Οικονομίδη, αλλά προτού ολοκληρωθεί το 20λεπτο, οι Μορφέσης και Κουβαράς «έκρυψαν» την μπάλα με τον πρώτο να εκτελεί τον πορτιέρο του Ερμή για το 3-1.
Ακόμη τέσσερα στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Ερμής ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε σε 3-2 με τον Μάχα. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, όμως υπολόγιζαν χωρίς τους... ξενοδόχους. Τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι παρέδωσαν ρεσιτάλ στο τερέν του ΟΑΚΑ. Στο 25' το τακουνάκι του Μορφέση έφτασε στον Καρασάββα και εκείνος δεν αστόχησε για το 4-2. Επτά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 5-2. Στο 33' ήρθε το γκολ του Βλυσσίδη με φάουλ-κομπίνα, ενώ στο 36' από το κέντρο ο Νικολάου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 7-2 σε κενή εστία. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα. Ο Δημήτρης Κουνταρδάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του και η ΑΕΚ πήρε τη δεύτερη νίκη, φτάνοντας στους 7 βαθμούς (δύο νίκες, μία ισοπαλία).

ΑΕΚ: Παππάς, Τηλιγάδας, Μορφέσης, Καρασάββας, Κουβαράς, Σταυρινός, Τόκας, Καραθανασόπουλος, Βλυσσίδης, Κουτσιλάς, Νικολάου, Καραμπαλίκογλου, Κοκοτσάκης, Μωραλόγλου.

Ερμής Ζωγράφου: Σάββα, Βάσιος, Οικονομίδης, Μάχας, Αθανασίου, Ματαλιωτάκης, Γρίβας, Καβουρίδης, Τσιαχλής, Ρήγας, Πολίτης, Θεολόγου, Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα