Διέλυσε την Καλλονή ο Παναιτωλικός

21:38 28/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός πήρε εύκολη νίκη 4-0 κόντρα στην Καλλονή, κάνοντας καλή και κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση, φτάνοντας τα τρία τρίποντα στην φετινή Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 15' άνοιξαν το σκορ με τον Μπόγιοβιτς, που με προβολή εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Γκάλο. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Ράφαελ και

στο 33' ο Καμαρά με σουτ μέσα από την περιοχή, έχοντας και... βοήθεια την κόντρα του Λεάντρο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα, η Καλλονή προσπάθησε να μειώσει άμεσα, αλλά στο 35' ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ, ο Ράφαελ απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Από την στιγμή που οι νησιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ο Τζούνιορ με έναν απίστευτο... κεραυνό, πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το 3-0 ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Μπικέι, Κούσας, Τζούνιορ, Γοδόι (46' Σφακιανάκης), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπακάκης (59' Μπελόν), Μπόγιοβιτς (68' Ιωάννου).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Χουάνλου (68' Λίμα), Αγρίτης (21' λ.τ. Καζάκης 60' Σιλιγαρδάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα