Διαβάστε τι βάφτισαν Σκάνδαλο και πως γελοιοποιήθηκαν!

10:33 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΜΕ πρωτοσέλιδα σχεδόν ίδια οι δύο εφημερίδες του Ολυμπιακού Γαύρος και Πρωταθλητής, το ΦΩΣ όπως πάντα τους... έγραψε, και η εφημερίδα αλλά και η ιστοσελίδα Παραπολιτικά, που έχει διαψευστεί ότι ανήκει στον Μαρινάκη από τον εκδότη της κύριο Κουρτάκη που στον αγώνα με την Αντερλεχτ είχε δώσει 1000(!) δωρεάν εισιτήρια, πανηγυρίζουν επειδή ...ανακάλυψαν "σκάνδαλο" της ΑΕΚ

και του Μελισσανίδη για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς των τριών μεσων ανακάλυψαν μαζί, λες και έχουν την ίδια... πηγή, την τροπολογία 25 του πολυνομοσχεδίου που θα περάσει αύριο από την Βουλή και θα γίνει νόμος του κράτους και μέσα στο... θολωμένο τους μυαλό πίστεψαν πως είναι σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη που είναι ο μεγάλος τους πόνος. Η τροπολογία αναφέρει: «Οι Περιφέρειες μπορούν να χρηματοδοτούν την εν όλω ή εν μέρει, ανακαίνιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν κατά κυριότητα ή χρήση, σε ερασιτεχνικά ή αθλητικά Σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα». Αυτό ανακάλυψαν μαζί τα "τσακάλια" των τριών μέσων ξεψαχνίζοντας το πολυνομοσχέδιο και μάλιστα για το... ξεκάρφωμα έβαλαν μέσα στο ρεπορτάζ και μια τροπολογία για τα μεταλλία στις Σκουριές Χαλκιδικής αν και ο Γαύρος, προς τιμήν του, αναφέρει πως αυτό το θέμα, των Σκουριών, δεν το γνωρίζει καλά αλλά είναι... σκάνδαλο!

Πάμε λοιπόν στο θέμα που το γνωρίζουν... καλά! Βαφτίστηκε λοιπόν σκάνδαλο το ότι οι Περιφέρειες θα μπορούν να χρηματοδοτούν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου γήπεδα, στάδια και γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα που θα ανήκουν σε Ερασιτεχνικά Σωματεία. Ξεπερνάμε το ότι ήδη οι περιφέρειες από πέρυσι έχουν χρηματοδοτήσει εκατοντάδες γήπεδα και στάδια για τον πολύ απλό λόγο πως έχουν τα κεφάλαια που δεν έχει πλέον η ΓΓΑ που χρηματοδοτούσε τα γήπεδα και τα Στάδια τα προηγούμενα χρόνια όπως πολύ καλά γνωρίζει ο... Ολυμπιακός. Με την τροπολογία αυτή που ισχύει βέβαια για όλες τις περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα και όχι για τον Σγουρό, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δίνεται η δυνατότητα να επιχορηγηθούν από τα πλεονάσματα των Περιφερειών, όπως ήδη έχει συμβεί με την Περιφέρεια Αττικής, αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να βοηθηθούν τα σωματεία μετά την κατάρρευση των πόρων της ΓΓΑ.

Αυτό είναι το σκάνδαλο που νομίζουν ότι ανακάλυψαν παρότι μιλάμε για μια διάταξη που είναι πιθανό να ψηφιστεί από όλα τα κόμματα της Βουλής αφού όλοι δηλώνουν λάτρεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Βέβαια για να είναι ευχαριστημένοι στο λιμάνι θα μπορούσε να προστεθεί μια γραμμή που να λέει πως "εξαιρείται η ΑΕΚ" και μάλλον επειδή δεν έγινε έτσι αποφάσισαν να επιτεθούν στον υπουργό Πολιτισμού κύριο Πάνο Παναγιωτόπουλο που το... ξέχασε.

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Αφησαν το μένος τους να τους κυρριεύσει τόσο πολύ που υπέπεσαν, κατά σύμπτωση τα Παραπολιτικά και ο Γαύρος, στο ίδιο τεράστιο αλλά και γελοίο λάθος. Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω και τα δύο ανεξαρτητα μέσα, ιδίως τα Παραπολιτικά έχουν κάνει και αγωγές σε όποιον τόλμησε να υπαινιχθεί πως ανήκουν στον Μαρινάκη, προσπαθώντας να αποδείξουν πως η τροπολογία είναι φωτογραφική για τον Μελισσανίδη γράφουν πως θα έχει ισχύ για μόλις δύο μήνες! Δηλαδή να πάρει τα λεφτά ο Τίγρης και μετά να καταργηθεί σύμφωνα με το... μυαλό τους. Η αλήθεια για αυτούς είναι ισοπεδωτική. Η τροπολογία δεν θα ισχύει για δυο μήνες αλλά θα ισχύει ΜΕΤΑ από δύο μήνες όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην τροπολογία που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά λίγα εκατοστά κάτω από το σημείο που κάνουν λάθος. Είναι εύλογο αυτό βέβαια γιατί ενόψει Περιφερειακών εκλογών οι νυν περιφερειάρχες θα μπορούσαν να εκμεταλευτούν ψηφοθηρικά την τροπολογία. Για τον λόγο αυτό πολύ σωστά ο νομοθέτης της βάζει να ισχύει μετά από δυο μήνες δηλαδή μετά τις εκλογές. Απορούμε πράγματι πως ένας έμπειρος δημοσιογράφος σαν τον Γιάννη Κουρτάκη έκανε αυτό το λάθος. Στα άλλα παιδιά θα λέγαμε απλά να ρίχνουν μια ματιά πριν δημοσιεύσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα