Διαψεύδουν στον ΠΑΟ για την παράλειψη

15:02 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζοντας πως δεν έγινε καμία παράλειψη σε ό,τι αφορά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, στη συνεδρίαση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού κανένα από τα μέλη δεν σκέφτηκε να τοποθετηθεί στους τυπικούς όρους της ΑΜΚ το πλαφόν των 50.000 ευρώ, το οποίο

επιβάλλει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ως κατώτατο ποσό εισροής προκειμένου να μην υπάρξει ενημερωτικό δελτίο, το οποίο για να εκδοθεί θέλει περίπου ενάμιση μήνα.
Από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται πως το πλαφόν, όπως και όλη η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ορίζεται στη γενική συνέλευση. Το διοικητικό συμβούλιο απλά προτείνει, δεν αποφασίζει. Απλά ο μη ορισμός πλαφόν αποτελεί εισήγηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, που ήθελε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να είναι ανοιχτή με την τιμή της μετοχής στο 0,33 ευρώ. Πάντως, αν το θελήσει η Γενική Συνέλευση τότε θα οριστεί πλαφόν στις 50.000 ευρώ στις 9 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα