Διαμαρτύρεται το ΚΚΕ που δεν τα πληρώνει όλα το Κράτος για την «Αγιά Σοφιά»!

17:45 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη -από κάθε άποψη- ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του ΚΚΕ στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Με αυτήν διαμαρτύρεται επειδή το Κράτος δεν καλύπτει το σύνολο της χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να χρησιμοποιείται από όλα τα σωματεία της περιοχής. Βέβαια, μέσα σε όλα τα άλλα, η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», ξέχασε μια λεπτομέρεια. Η έκταση δεν ανήκει στα... σωματεία της περιοχής, αλλά στην

Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας καταγγέλλει τη μεθόδευση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/10/2013, απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ αποχώρησαν αρνούμενοι να συμμετάσχουν σε μια φιέστα που καμία σχέση δεν είχε με συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Η δημοτική αρχή επιδίωξε να εμφανίσει ομόφωνη την απόφαση για παράδοση στα επιχειρηματικά συμφέροντα του χώρου που είχε παραχωρηθεί απ' το δήμο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Είμαστε αντίθετοι με αυτή τη μεθόδευση, που δεν εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες για άθληση της νεολαίας και του λαού της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Υποστηρίζουμε την κατασκευή αθλητικού κέντρου στα όρια του παλιού γηπέδου με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου απ' το κράτος, που θα καλύψει τις υποδομές για όλα τα αθλήματα και τα ερασιτεχνικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο δήμο, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα