Διαμάχη στην ΕΡΤ για τη διαφήμιση εφημερίδας απ΄το δελτίο ειδήσεων!

00:04 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μίνι σύρραξη συνέβη νωρίτερα στην ΕΡΤ μεταξύ Έλλης Στάη και του διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιου Λιάτσου. Αιτία ήταν μια είδηση που θα έπρεπε να μεταδώσει η Στάη στις ειδήσεις σχετικά με την αλλαγή κυκλοφορίας της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκήνιο».

Η εφημερίδα έκανε μια μικρή... γιορτή για την αλλαγή της ημέρας κυκλοφορίας και η ΕΡΤ είχε βρεθεί εκεί και είχε

το ρεπορτάζ. Ωστόσο, η Στάη αρνήθηκε στη σύσκεψη να μεταδώσει την είδηση που είχε ήδη παίξει και στο μεσημεριανό δελτίο. Ο Λιάτσος επέμεινε και μάλιστα ζήτησε να υπάρχει εναλλακτικός παρουσιαστής σε περίπτωση που η Στάη δεν δεχθεί.

Τελικά, η Έλλη Στάη παρουσίασε κανονικά το δελτίο και μάλιστα αμέσως μετά την είδηση για τις επιθέσεις στη Βοστώνη έδωσε πάσα στην αίθουσα σύνταξης της ΝΕΤ, όπου η δημοσιογράφος παρουσίασε το ρεπορτάζ. Στο βίντεο εμφανίζεται ο εκδότης της εφημερίδας Νίκος Καραμανλής, αλλά και αρκετοί πολιτικοί όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος για τα κρατικά ΜΜΕ Σίμος Κεδίκογλου, ο υφ. Υγείας Μάριος Σαλμάς, και οι βουλευτές Γιάννης Μιχελάκης, Άδωνις Γεωργιάδης...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η ΕΡΤ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο από το ΕΣΡ για την προβολή εφημερίδας και των προσφορών του από το δελτίο ειδήσεων καθώς θεωρείται πως είναι έμμεση διαφήμιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα