«Διαλύθηκε» ο Εθνικός Αστέρας!

21:29 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Εθνικός Αστέρας, ο οποίος, πνιγμένος από τα χρέη του παρελθόντος σε πρώην ποδοσφαιριστές του, διαλύεται και εγκαταλείπει οριστικά τη Γ' Εθνική. Τα κακά μαντάτα γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γκαμάρης, ο οποίος είπε στους παίκτες πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα και μπορούν να πάρουν τα δελτία τους για να συνεχίσουν (από Ιανουάριο) την καριέρα τους όπου επιθυμούν. Οι Καισαριανιώτες, οι οποίοι μετρούσαν ήδη δύο μηδενισμούς στα ματς με Κόρινθο και Παναιγιάλειο τις δύο πρώτες αγωνιστικές της τρίτης κατηγορίας, θα πέσουν και τυπικά (βάσει κανονισμού

αποβάλλονται) με το μη ορισμό με δική τους υπαιτιότητα του κυριακάτικου ματς Επισκοπή - Εθνικός Αστέρας (το παίρνουν οι Κρητικοί στα χαρτιά με 3-0), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Έτσι, νωρίς νωρίς η Γ' Εθνική στο Νότιο Όμιλο μένει με 12 ομάδες αντί για 13, η οποία όμως θα εξακολουθεί να έχει και ένα ρεπό για κάθε ομάδα ανά αγωνιστική, αφού αυτό προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός της διοργανώτριας μικρής λίγκας.
Ουσιαστικά, δηλαδή, όλες οι ομάδες έχουν εξαρχής 6 βαθμούς από τα ματς με τον Εθνικό Αστέρα και βέβαια αυτό είναι καλύτερο ως προς την ισονομία, από το να είχαν ξεκινήσει τους αγώνες οι Καισαριανιώτες και να είχαν κερδίσει κάποιους βαθμούς, αλλά εν συνεχεία να εγκατέλειπαν - αποβάλλονταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα