«Διαφορετικοί από την Τρίπολη»

19:48 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός ότι ο Αστέρας είναι διαφορετικός μακριά από την Τρίπολη προβληματίζει περισσότερο τον Στάικο Βεργέτη, και τόνισε πως απλά η ομάδα του ήταν σε κακή μέρα.«Σήμερα ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα δούμε το παιχνίδι και θα αναλύσουμε τα αίτια. Μέσα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορείς μόνο να βελτιωθείς. Κάναμε κακό χειρισμό, ήμασταν κακοί, και δεν κρατούσαμε την μπάλα στα πόδια μας είτε δεχόμασταν πίεση, είτε όχι, και ήμασταν ευάλωτοι πίσω, ακόμα και με υπεράριθμους παίκτες. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας, θα συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε

καλύτεροι στο μέλλον», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν επηρεάζουν τον Αστέρα οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν είμαστε ίδιοι στην έδρα μας, αυτό με προβληματίζει περισσότερο, παρά οι διπλές υποχρεώσεις. Δουλέψαμε δύο εβδομάδες, αλλά όσα είπαμε δε μας βγήκαν στο γήπεδο. Ήταν πολύ παίκτες σε κακή μέρα. Είχαμε δύο εβδομάδες, η ομάδα ξεκουράστηκε, δούλεψε, έκανε όλα τα δέοντα και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στα εκτός έδρας δεν είμαστε ίδιοι με την Τρίπολη».

Για το αν οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στο ματς με την Μπεσίκτας: «Δεν το νομίζω. Ήταν συγκεντρωμένοι γι' αυτόν τον αγώνα. Αναλύσαμε τον Πανιώνιο και στήσαμε ένα πλάνο αγώνα. Για την Μπεσίκτας δεν έχουμε κάνει κουβέντα ακόμα.

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο επόμενο ματς: «Δε βοηθάνε οι αλλαγές μία ομάδα γιατί δεν την ωφελεί και χάνει τη συνοχή της, ενώ και οι παίκτες χάνουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή τους. Από εδώ και πέρα, πρέπει να αναλύσουμε με ψυχραιμία τα λάθη μας και να δούμε τι φταίει.

Keywords
Τυχαία Θέματα