«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός της Β’ εθνικής»

17:08 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σπύρος Παπαϊωάννου υπήρξε συνοδοιπόρος του Νίκου Γεωργαντζόγλου στην εκκίνηση της χρονιάς, που έφυγε. Διαχώρισε, όμως, τη θέση του και παραιτήθηκε. Ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ και στέλεχος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα στον υπογράφοντα για λογαριασμό της "ΩΡΑΣ των σπορ" προκειμένου για τις ευθύνες του Γεωργαντζόγλου. Ο κ. Παπαϊωάννου τον κατηγόρησε για ...οne man show, που στοίχισε την άνοδο της ομάδας στην

Α1!

Η συνέντευξη του Παπαϊωάννου:

Ρωτήσαμε τον «Ενωσίτη» παράγοντα για όσα δήλωσαν κατά καιρούς άλλοι σύμβουλοι και για ευθύνες γενικότερα της διοίκησης. Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε: “Εν ευρεία έννοια έχουμε και εμείς ευθύνες. Επιτρέψτε μου, όμως, όσο κι αν φαίνεται εγωιστικό, να βγάλω τον εαυτό μου απ’ έξω. Εγώ εξαιτίας της μη συνεννόησης με τον πρόεδρο διαχώρισα την θέση μου. Είχα ενημερώσει έγκαιρα τη διοίκηση για την διαφωνία μου και είχα θέσει την παραίτησή μου στη διάθεσή της».

Ο κ. Παπαϊωάννου παρέμεινε τυπικά στο Διοικητικό Συμβούλιο και εξηγεί: «Έμεινα τυπικά για δυο-τρεις μήνες πιστεύοντας ότι θα είναι καλό για το σωματείο, ώστε να μην υπάρξουν εσωτερικά προβλήματα. Κράτησα για μένα τις απόψεις μου και παρέμεινα. Κάποια στιγμή διέγνωσα ότι ακόμη και απλές συνεννοήσεις ήταν αδύνατο να γίνουν μεταξύ του προέδρου και των συμβούλων και ειδικά μεταξύ των δύο αντιπροέδρων του. Μετά από συνεχή "αδειάσματα" από τον πρόεδρο είδα ότι ήταν δώρο-άδωρον να συνεχίσει να υπάρχει συνεργασία».

Θυμίσαμε στον Παπαϊωάννου, ότι ο αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου ήταν ο μόνος, που δέχθηκε δημόσια ευχαριστίες από τον απερχόμενο πρόεδρο. Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε:

"Για τα μάτια του κόσμου έγινε. Επιμένω στις απόψεις μου. Δεν έχει σημασία ποιον ευχαριστεί και ποιον δεν ευχαριστεί ο κύριος Γεωργαντζόγλου. Άλλωστε οι δηλώσεις του συνεχίζουν να είναι χωρίς αρχή και τέλος. Χωρίς πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο".

Πού εστιάζει τις ευθύνες της διοίκησης ο κ. Παπαϊωάννου: "Από ένα σημείο και μετά, αν πραγματικά θέλαμε να κάνουμε κάτι που πιστεύαμε ότι θα σώσει τη χρονιά θα έπρεπε να είμαστε πιο σκληροί μαζί του και πολύ πιο αυστηροί. Αλλά βάλαμε τους μικροεγωισμούς μας κάτω από το συμφέρον της ομάδας μας και σεβαστήκαμε την πράγματι πολύ μεγάλη προσπάθειά του όσον αφορά στην οικονομική του |αιμορραγία". Γνώριζε από την αρχή όμως αυτής της περιπέτειας, ότι θα αιμορραγούσε".

Και συμπλήρωσε: «Συνεχώς επικαλούνταν ότι «αιμορραγεί» κι ότι για τον λόγο αυτό κανείς δεν μπορεί να έχει γνώμη από τη στιγμή που αυτός πληρώνει. Εμείς ήμασταν διοίκηση Πρωτοδικείου, που ήταν ένα μείγμα τριών διαφορετικών "τάσεων", όπου αναγκαστικά συνεργαστήκαμε για να σωθεί η χρονιά για την ΚΑΕ. Ποτέ δεν είχαμε βάλει όταν ξεκίνησε η προσπάθεια όρους. Για να το κάνω πιο λιανά ακόμα για τον κόσμο, εάν αυτή η διοίκηση ήταν καθαρά διοίκηση Γεωργαντζόγλου χωρίς καμία άλλη "τάση", χωρίς να είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά ήμασταν συνεργάτες του, σε ένα "one man show" σχήμα, τότε θα μπο
Keywords
Τυχαία Θέματα