«Δεν ξαφνιάστηκα με τον Ντουράντ»

18:45 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

«Ο Κέβιν δεν ήταν ακριβώς ο Κέβιν την περασμένη εβδομάδα. Υπήρχαν πολλά πράγματα, εικασίες. Δε γνωρίζω τι ήταν. Πολλά πράγματα μ' αυτόν. Επομένως, όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα, θέλω να πω πως δεν ήταν εντελώς έκπληξη σχετικά με το ότι δεν αισθάνεται ικανός να συνεχίσει σωματικώς και πνευματικώς. Έπρεπε να ξεφύγει. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι όλο. Είναι ό,τι είναι» είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και διευθυντής της Team USA.

Με ή χωρίς αντικαταστάση του KD ο στόχος παραμένει ένας για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. «Έχω αυτοπεποίθηση μ' όλους όσοι είναι στο ρόστερ μας. Νομίζω πως είμαστε ικανοί για την κατάκτηση του Mundobasket. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας» πρόσθεσε.
Το 15μελές ρόστερ: Κάζενς (Κινγκς), Κάρι (Γουόριορς), Ντέιβις (Πέλικανς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Ντράμοντ (Πίστονς), Φαρίντ (Νάγκετς), Χάρντεν (Ρόκετς), Χέιγουορντ (Τζαζ), Έρβινγκ (Καβαλίερς), Κόρβερ (Χοκς), Λίλαρντ (Τρέιλ Μπλέιζερς), Πάρσονς (Μάβερικς), Ρόουζ (Μπουλς), Τόμπσον (Γουόριορς) & Πλάμλι Μέ. (Νετς).

Keywords
Τυχαία Θέματα