«Δεν το κουνάει ο Ερνάνες»

18:51 28/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συνδεθεί έντονα με σενάρια, που τον θέλουν να φεύγει από τους «λατσιάλι», ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί πως η Ίντερ έχει συμφωνήσει μαζί του και περίμενε την απάντηση των Ρωμαίων.
Η προθεσμία για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ολοκληρώνεται την Παρασκευή το βράδυ, αλλά στο μυαλό του Ρέγια βρίσκεται μόνο το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας.
«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο Ερνάνες δε θα αποχωρήσει από την ομάδα αυτή την περίοδο», υποστήριξε ο Ιταλοσλοβένος τεχνικός.
Παράλληλα,

αποκάλυψε ότι η Λάτσιο βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για την επίθεση, με τον Χέλντερ Πόστιγκα να ακούγεται έντονα, καθώς και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.
«Εξετάζουμε την περίπτωση του Πόστιγκα εδώ και λίγο καιρό. Είναι ένας επιθετικός με διεθνή εμπειρία και έχει σκοράρει σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Στη μεσαία γραμμή έχουμε τους Λεντέσμα και Ονάζι, αλλά περιμένουμε και την επιστροφή του Μπίλια για να σχεδιάσουμε καλύτερα το πλάνο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα