Δεν το είδε σαν αγγαρεία… (VIDEO)

18:49 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΘΕΛΤΑ: 2-1
Γήπεδο: Μεστάγια

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Βαλένθια σε ένα αδιάφορο ματς με τη Θέλτα.

Η Θέλτα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 6ο μόλις λεπτό με τον Λόπεθ, ενώ στο 8' και στο 12' τα σουτ των Βάργκας και Νολίτο πέρασαν μόλις άουτ. Η Βαλένθια ανέβασε στροφές και στο 40ο λεπτό ο Φεγκουλί με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Βαλένθια μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Πιάτι με όμορφο σουτ, έκανε το 2-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπερνάτ, Ματιέ, Σεντέρος, Περέιρα, Παρέχο, Μίτσελ, Ζόνας (84' Μπαραγάν),

Πιάτι, Φεγκουλί (90' Βινίσιους), Βάργκας (66' Αλκαθέρ).

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Τζόνι, Ι.Λόπεθ (75' Κόστας), Φοντάς, Αουρτενέτσε, Μαντιντά, Ουμπίνια, Λόπεθ (55' Κρον Ντέλι), Μίνα (59' Μπερμέχο), Ορεγιάνα, Νολίτο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 3-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Με νίκη έριξε αυλαία στο πρωτάθλημα η Ρεάλ, καθώς επικράτησε με 3-1 της αδιάφορης Εσπανιόλ.

Τα προβλήματα για τη Ρεάλ ξεκίνησαν πριν καν από την έναρξη του αγώνα, καθώς στην προθέρμανση ο Ρονάλντο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τη θέση του πήρε ο Ίσκο.

Στο 14ο λεπτό η κεφαλιά του Μπενζεμά από κοντά, πέρασε άουτ, ενώ στο 18' το φάουλ του Μπενζεμά κόντραρε κι έφυγε κι αυτό έξω. Στο 21ο λεπτό ο Κασίγια είπε όχι σε προσπάθεια του Ράμος και στο 24' ο Στουάνι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 28΄το σουτ του Ράμος έξυσε το δοκάρι της Εσπανιόλ. Δύο λεπτά μετά, ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασίγια και στο 40' ο Καρβαχάλ έκοψε σχεδόν πάνω στη γραμμή το σουτ του Σιμάο.

Στο 51ο λεπτό ο Κασίγια πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Στουάνι, ενώ στο 54' το σουτ του Ντι Μαρία πέρασε μόλις άουτ. Στο 61' ο Κασίγιας βρήκε λίγο την μπάλα μετά από σουτ του Γκαρθία κι έσωσε τη Ρεάλ, ενώ στο 63' η κεφαλιά του Ράμος έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στο 64ο λεπτό ο Μπενζεμά έβγαλε για τον Μπέιλ, που πήρε μπροστά την μπάλα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 71ο λεπτό ο Πίτσι έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά στο 85' η Ρεάλ έφυγε στην κόντρα, ο Ράμος άνοιξε δεξιά στον Ντι Μαρία κι εκείνος έκανε το γύρισμα, με τον Μοράτα να γράφει με κοντινό πλασέ το 2-0. Στο 90' η Εσπανιόλ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Γκαρθία έστρωσε στον Πίτσι κι εκείνος με πλασέ μείωσε σε 2-1. Ωστόσο δύο λεπτα μετά, η Ρεάλ βγήκε ξανά μπροστά και ο Μοράτα ξανά σε κενή εστία έγραψε το τελικό 3-1.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (46' Αρμπελόα), Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Ιγιαραμένδι, Κεντίρα (64' Μόντριτς), Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ίσκο, Μπενζεμά (67' Μοράτα)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Κολότο, Μορένο, Φουέντες, Σάντσεθ (66' Άλεξ), Αμπραχάμ (64' Κόρδοβα), Ντ.Λόπεθ, Στουάνι, Σιμάο (69' Πίτσι), Γκαρθία.

Keywords
Τυχαία Θέματα