«Δεν θα με άφηναν να γυρίσω στην Μαδρίτη»

16:28 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Etihad" και εξασφάλισε την πρόκριση της στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποστηρίζει πως ο συνάδελφος του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μπορέσει, παρά τον αποκλεισμό, να συνεχίσει να δουλεύει με ηρεμία σε αντίθεση με τον ίδιο που, όπως είπε, σε περίπτωση αποκλεισμού ο ισπανικός Τύπος δεν θα τον άφηνε να γυρίσει στην Μαδρίτη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "H Σίτι είναι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ και η Ντόρμουντ είναι πολύ καλές

ομάδες και σε αυτό το γκρουπ γνωρίζαμε από την αρχή ότι μια μεγάλη ομάδα θα μείνει εκτός και είναι καλό που έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύω ο Μαντσίνι μπορεί να δουλέψει χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί αν ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης τότε ο Τύπος δεν θα με άφηνε να επιστρέψω στην Μαδρίτη".
Για το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα τερματίσει δεύτερη πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Μουρίνιο δήλωσε: " Και τις δύο φορές που κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ, οι ομάδες μου είχαν τερματίσει στην δεύτερη θέση. Με την Πόρτο τερματίσαμε πίσω από την Ρεάλ και το κερδίσαμε, ενώ με την Τσέλσι τερματίσαμε πίσω από την Μπαρτσελόνα και το κατακτήσαμε ξανά. Όσες φορές πέρασα στην επόμενη φάση ως πρώτος, αποκλείστηκα. Η εμπειρία όμως μου λέει πως όλα δεν λένε τίποτα. Πιστεύω πως η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη και θα διασταυρωθούμε, θα είναι πολύ καλή, αλλά μετά θα δει ότι έχει να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα