Δεν τα κατάφερε στον Ταύρο η ΑΕΚ

17:32 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τον Ταύρο, αφού ηττήθηκε με 5-2 από τον Μινώταυρο.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό για την Ένωση και με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να δεχτεί μόνο ένα γκολ, ενώ ο αντίπαλο τερματοφύλακας έλεγε όχι σε αρκετές φάσεις της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σε 2 στιγμές αδράνειας της άμυνας μέσα σε 1′ έγινε από το πουθενά το 2-0, για τον Μινώταυρο.Στην συνέχεια πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα η ΑΕΚ πίεσε, έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει με χαμένο 6μετρο πέναλτι του Μπακάλη εχασε 2 τρομερα τετ α τετ, έχασε 10μετρο πέναλτι και κόντρα στην ροη του αγώνα δέχθηκε το 3-0, με τρισποντη κοντρα βρέθηκε μόνος του ο Φίλιππου, που σκόραρε σε άδειο τέρμα.
Το 3-1 σημείωσε ο Καραθανασοπουλος με 10μετρο, στα τελευταία 4′ αυξήθηκε η πίεση της Ένωσης, με πολλά σουτ και ευκαιρίες, αλλά ένα λάθος στην άμυνα του Καραθανασοπουλου, διαμόρφωσε το 4-1.
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Κουνταρδά, μείωσε σε 4-2, άλλα στα τελευταια δευτερολεπτα του αγωνα, δεχθηκε το 5ο γκολ, απο τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων, διαμορφωνοντας ετσι, το τελικο σκορ 5-2.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Σταυρινος, Τηλιγαδας, Καραθανασοπουλος, Ντελος, Μπακαλης, Βλυσσιδης, Αλεξανδροπουλος, Τσαμουρας, Ζουγρας, Λαζαριδης, Νονας, Χατζηροδιτης, Τοκας.

Σκορερ για την ΑΕΚ: Καραθανασοπουλος, Μπακαλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα