Καθάρισε ο μέγας «καπιτάνο» (VIDEO)

20:54 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Φωτιά στο Καμπιονάτο έβαλε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο καπιτάνο της Ρόμα, με ένα υπέροχο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Με νίκη αύριο η Νάπολι, πλησιάζει στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Στο 8ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Οσβάλντο, ο οποίος είχε και μια άστοχη κεφαλιά στο 11', ενώ στο 19' ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ

του Πίρλο. Στο 30' ο Πογκμπά έκανε το σουτ αλλά ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι, ενώ στ 48' το πλασέ του Βούτσινιτς έφυγε λίγο άουτ.

Στο 51' ο Μπουφόν είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς, ενώ στο 54' ο Στεκέλενμπουργκ απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάτρι. Στο 57' ήταν η σειρά του Μπουφόν να πει όχι σε κεφαλιά του Οσβάλντο, αλλά στο επόμενο λεπτό η Ρόμα έφτασε στο γκολ. ο Τότι πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς και με τρομερό σουτ από 30 μέτρα, έκανε το 1-0. Ο Κόντε έριξε στο ματς όλα του τα όπλα (Τζιοβίνκο, Ανελκά) στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Αποθεώθηκε ο Τότι στο 87' όταν και βγήκε αλλαγή. Βασικός ο Τοροσίδης.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Πίρις, Μπουρδίσο, Μαρκίνιος, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (67' Μπράντλεϊ), Μαρκίνιο (83' Μπαλτζαρέτι), Λαμέλα, Τότι (87' Φλορέντζι), Οσβάλντο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Λιχτστάινερ, Βιδάλ (71' Ανελκά), Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα (55' Παντοΐν), Μάτρι, Βούτσινιτς (55' Τζιοβίνκο)

ΚΙΕΒΟ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 1-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Μπορεί να προηγήθηκε, αλλά νίκη δεν σταύρωσε ούτε σήμερα. Η Παλέρμο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην έδρα της Κιέβ και μάλιστα από νωρίς, αλλά η πρώην ομάδα του Σορεντίνο πήρε την ισοπαλία 1-1.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Παλέρμο, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τρομερό σουτ του Φορμίκα. Στο 23ο λεπτό το απ' ευθείας φάουλ του Θερό έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 55' η Κιέβο έφερε στα ίσα τα ματς με πέναλτι του Θερό.

Στο 60' η κεφαλιά του Θερό έξυσε το δοκάρι του Σορεντίνο, ενώ στο 70' το μακρινό σουτ του Φαμπρίνι έφυγε κι αυτό μόλις αουτ. Στο 75' και ο Νέλσον είχε καλό σουτ, που ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Ατσέρμπι, Τζόκιτς (76' Σπυρόπουλος), Νταϊνέλι (46' Πελισιέ), Ανρρεόλι, Φρέι, Χετεμάι, Γκουάνα, Κόφι, Παλόσκι (66' Λουτσιάνο), Θερό.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιόθ, Αρόνικα, Μοργκανέλα (7' Νέλσον), Γκαρσία, Μπαρέτο, Αρέβαλο, Κούρτιτς, Φορμίκα (57' Φον Μπέργκεν), Φαμπρίνι, Μποσέλι (79' Μίκολι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα