Δεν ρισκάρουν με Κορδέρο και τον ετοιμάζουν για τη συνέχεια

13:07 13/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Πέτρος Μάνταλος τέθηκε off ως το φινάλε της σεζόν και ο Τραϊανός Δέλλας ειναι αναγκασμένος να ψάξει για αλλες αρκετές αγωνιστικές λύσεις προκειμένου να καλύψει το κενό του.

Το βασικό θέμα για την ΑΕΚ πλέον από εδώ και στο εξής είναι να πάει στα πλέι οφ με οσο γίνεται μεγάλη διαφορά και εκεί να καθαρίσει γρήγορα την άνοδο. Ειδικά στα πλέι οφ χρειάζεται ο προπονητής έναν δυνατό Μιγκέλ Κορδέρο, ειδικά τώρα που έχασε τον Μάνταλο. Ο Ισπανός πέρασε κι αυτός έναν σοβαρό τραυματισμό κι ακόμη δεν έχει επανέλθει στο 100%.

Τραυματίστηκε στις 17/12 κόντρα στον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ, έπαιξε λίγα λεπτά στο ματς με την Ερμιονίδα το περασμένο Σάββατο, ωστόσο θέλει ακόμη χρόνο.

Δεν μπορεί να μπει ακόμα στα... βαθιά και υπό το φόβο ενός νέου τραυματισμού, σε γήπεδα μάλιστα που οι συνθήκες τους εγκυμονούν κινδύνους λόγω χλοοτάπητα (πχ. Ταύρος) ή κόντρα σε αντιπάλους που είναι δυνατοί και υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει εκ νέου (όπως με Ολυμπιακό), ο Τραϊανός Δέλλας τον προφυλάσσει. Τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτό της Κυριακής, λοιπόν, με τον Φωστήρα ο Κορδέρο είναι εκτός αποστολής.

Στη σημερινή προπόνηση έκανε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και στόχος του τεχνικού τιμ είναι ο Ισπανός χαφ να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα υπόλοιπα ματς, να κάνε καλή συντήρηση και στα πλέι οφ να είναι 100% έτοιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα