Δεν προπονήθηκε ο Λεονάρντο

11:02 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Χιουντάι για την πώληση του Λεονάρντο έχουν μπει πλέον στο τελικό στάδιο και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι να καταφέρουν να παρουσιάσουν οι Κορεάτες μια εγγυητική τραπέζης ύψους 500.000 ευρώ που θα έχει τη μορφή που θέλουν οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ώστε να μπορέσουν να την προεισπράξουν από ελληνική τράπεζα. Οι επαφές των δύο

πλευρών συνεχίζονται και σήμερα, με την αισιοδοξία ότι στη διάρκεια της μέρας η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, καθώς με τη μεταγραφική περίοδο στην Κορέα να ολοκληρώνεται αύριο, ο χρόνος πιέζει.
Μάλιστα, ο Λεονάρντο ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να μην συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, κάτι που έγινε δεκτό. Δείγμα του ότι όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν και οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Γιάγκο έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Φώντας Φέτσης και ο Ανδρέας Σταματής έκαναν φυσιοθεραπεία. Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Χρήστος Αρκούδας, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Νίκος Μουστάκης, Ξενοφών Πάνος, Χρήστος Τομαράς, Μιχάλης Παυλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα