Δεν... μασάει ο Ναδάλ από κράμπες και ζαλάδες (VIDEO)

15:27 21/1/2015 - Πηγή: AEK365

Όρθιος στη Μελβούρνη έμεινε ο Ράφα Ναδάλ ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κράτησε τέσσερις ώρες, κέρδισε τον Τιμ Σμίτσεκ και προκρίθηκε στη φάση των "32" του Open της Αυστραλίας.
Ο Ισπανός κέρδισε με 3-2 σετ (6-2, 3-6, 6-7, 6-3, 7-5) και θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Ντούντι Σέλα.
Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο σετ, ο Ναδάλ άρχισε να μένει από δυνάμεις και να δίνει

στον αντίπαλό του την ευκαιρία να γίνεται απειλητικός. Έχασε το δεύτερο σετ με απογοητευτική εμφάνιση και λίγο μετά την έναρξη του τρίτου, κάλεσε ιατρική βοήθεια γιατί ένιωθε ζαλάδες.
Παρόλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να σπάσει τον Σμίτσεκ και έφτασε στο σημείο να σερβίρει για το σετ στο 5-4. Λίγο η πίεση, λίγο η κακή φυσική του κατάσταση και ο 27χρονος Αμερικανός ξαναμπήκε στο κόλπο και προηγήθηκε με 2-1 σετ.
Ο Ναδάλ έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε, προσπάθησε να τελειώνει νωρίς τους πόντους και μπόρεσε να στείλει το ματς σε πέμπτο σετ...
Εκεί σχεδόν βρήκε τη χαμένη του ενέργεια. Και στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, στο 5-5, πέτυχε το μπρέικ και πήρε στη συνέχεια τις μπάλες για μα σερβίρει. Χρειάστηκε τέσσερα ματς πόιντ για να τα καταφέρει, αλλά η πρόκριση ήταν γεγονός! Και πανηγυρίστηκε έντονα, διότι ήταν έντονα και τα συναισθήματα του αριστερόχειρα Ισπανού...
Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να ανασυντάξει όσες δυνάμεις έχει και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα