Δεν λυπήθηκε τον Άγιαξ η Σάλτσμπουργκ (VIDEO)

21:57 27/2/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΓΙΑΞ: 3-1 (3-0)
Γήπεδο: Red Bull Arena

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Σάλτσμπουργκ κόντρα στον Άγιαξ, καθώς τον κέρδισε ξανά με 3-0 και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Η Σάλτσμπουργκ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 11' είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Καμπλ, ενώ στο 18' ο Άλαν αστόχησε από ιδανική θέση για την Αυστριακή ομάδα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άλαν είχε ακόμη μια όμορφη

προσπάθεια, αλλά ο Σίλεσεν του είπε όχι, όπως έκανε και ο Γκουλάστσι σε προσπάθεια του Σίγκθορσον στο 22'. Η Σάλτσμπουργκ ήταν πολύ ανώτερη και στη συνέχεια και στο 34ο λεπτό είχε και 2ο δοκάρι με τον Σοριάνο, ενώ στο 36' το σουτ του Ούλμερ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Σάλτσμπουργκ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και πήρε κεφάλι στο σκορ. ο Σοριάνο έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Φαν ντερ Χόορν κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα στο 66ο λεπτό, η Σάλτσμπουργκ έφτασε και στο 2-0, καθώς ο Μανέ με όμορφο πλασέ νίκησε τον Σίλεσεν. Το μόνο που κατάφερε ο Άγιαξ ήταν να μειώσει στο 82' με σουτ του Κλάασεν που κόντραρε και σε σώματα.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Σβέγκλερ (89' Κλάιν), Ούλμερ (78' Σβέντο), Χιντρέγκερ, Ραμάλιο, Μανέ, Ιλσάνκερ, Λάιτγκεμπ, Καμπλ, Σοριάνο, Άλαν (73' Ζουλί).

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ριν, Φαν ντερ Χόορν, Μπλιντ Ντένσβιλ, Πόουλσεν (63' Ρίντεγουολντ), Ντουάρτε (78' Άντερσεν), Ντε Γιονγκ (63' Κρκιτς), Σίγκθορσον, Κλάασεν, Ντε Σα.

Keywords
Τυχαία Θέματα