Δεν ήθελε να ρισκάρει ο Αλέγκρι

10:38 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθεί η Γιουβέντους έπειτα από το 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως δεν ρίσκαρε να χάσει μια πρόκριση που, όπως είπε, άξιζε η πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Τορίνο, ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε: "Κάναμε μια καλή πρώτη φάση. Η ομάδα απέδωσε καλά. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την περυσινή φιναλίστ. Ξέρουμε ότι έχουμε την ποιότητα και με τον καιρό γινόμαστε καλύτεροι.
Η Ατλέτικο δεν είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος. Είναι

εξαιρετική στην άμυνα, παίζει πολύ σφιχτά και είναι δύσκολο να βρεις κενά και διαδρόμους στις γραμμές τους. Είχαν 1-2 καλές στιγμές, αλλά ο Τζίτζι ήταν εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο στόχος ήταν να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να χάσουμε μια πρόκριση που μας άξιζε".
Για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Υπάρχουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι, που είναι η... αφρόκρεμα αυτή τη στιγμή, αλλά στην Ευρώπη το να πάρεις αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ εύκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα