«Δεν ήθελα να κάνω κακό στον Ροναλντίνιο, είμαι καλό παιδί» (VIDEO)

15:36 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρόσφατο παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ο Ντιέγκο Μπραγκιέρι της Άρσεναλ Σαραντί λίγο έλειψε να κόψει την μπάλα στον Ροναλντίνιο όταν πήγε και με τα δυο πόδια πάνω στον αντίπαλο του με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη και να υποστηρίζει πως είναι ένα καλό παιδί.

Σε δηλώσεις του ο παίκτης της Άρσεναλ Σαραντί τόνισε: "Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω κακό στον Ροναλντίνιο.

Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω, αφού δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Είμαστε συνάδελφοι και θα ήταν παράλογο να πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιος που να θέλει να προκαλέσει ζημιά σε κάποιον άλλο. Ήταν μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο. Προσπάθησα να μπλοκάρω το σουτ που πήγαινε να κάνει, αλλά τελικά βρήκα το πόδι του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να τον χτυπήσω. Ευτυχώς, οι συνέπειες δεν ήταν σοβαρές και με ανακούφιση είδα τον Βραζιλιάνο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα".
Στην συνέχεια ο Μπραγκιέρι μίλησε για την στάση που κράτησε ο Ροναλντίνιο: "Αμέσως του ζήτησα συγγνώμη και εκείνος την αποδέχτηκε. Άλλος στην θέση του θα δυσκολευόταν να με συγχωρέσει. Αυτό δείχνει το πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Ροναλντίνιο. Λυπάμαι για όσα έγιναν. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Δεν είμαι κακός παίκτης, είμαι καλό παιδί".

Keywords
Τυχαία Θέματα