Δεν έβγαλε νικητή Μά«γ»χη

20:53 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

EURO 2012- 1η Αγωνιστική, Δ' Όμιλος

ΓΑΛΛΙΑ- ΑΓΓΛΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντονμπάς Αρίνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανο Ριτσόλι

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αγγλία και Γαλλία στο ματς της πρεμιέρας του 4ου ομίλου. οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και από εδώ και πέρα θέλουν νίκες κόντρα σε Ουκρανία και Σουηδία.

Οι Άγγλοι πίεσαν ψηλά από νωρίς, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία από τη Γαλλία, που είχε μεν την κατοχή αλλά δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα.
Οι «τρικολόρ» απείλησαν στο 11' με ένα σου του Νασρί με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ η Αγγλία ήταν επιθετικά ανύπαρκτη έως το 15'.
Μες τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου η Αγγλία είχε την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα.
Ο Παρκερ έκλεψε στο κέντρο, βρήκε τον Γιανγκ, ο οποίος έκανε ην κάθετη στον Μίλνερ.
Ο άσος της Σίτι πέρασε και τον Γιορίς, αλλά βγήκε πολύ αριστερά και αστόχησε.
Ένα λεπτό αργότερα ο Χαρτ μπλόκαρε με δυσκολία το σουτ του Καμπάιγ, αλλά στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο το ματς έγινε πολύ κακό και χωρίς ρυθμό.
Και κόντρα στη ροή του αγώνα στο 30', η Αγγλία άνοιξε το σκορ από ένα στημένο.
Ο Τζέραρντ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Λέσκοτ έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Γιορίς.
η Γαλλία προσπάθησε να απαντήσει και στο 35' έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Ντιαρά έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Νασρί, αλλά ο Χαρτ είπε όχι εντυπωσιακά. Στη συνέχεια ο Ριμπερί έκανε το γύρισμα και ξανά ο Ντιαρά με δεύτερη κεφαλιά αστόχησε.
Οι «τρικολόρ» αφυπνίστηκαν από το γκολ που δέχτηκαν, συνέχισαν να πιέζουν και ανταμείφθηκαν στο 39'
Ο Νασρί έκανε το ένα δύο με τον Ριμπερί και με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Χαρτ, φέρνοντας στα ίσια το ματς.
Στο 45ο λεπτό, ο Χαρτ είπε όχι με τα πόδια σε πλασέ του Μπενζεμά από πλάγια θέση και κράτησε όρθια την ομάδα του.
Η Γαλλία μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και πίεσε αλλά ο ρυθμός ήταν πολύ κακός και το ματς μετριότατο.
Τα αίματα ξύπνησαν στο 65', καθώς μετά από όμορφο συνδυασμό των Εβρά, Νασρί και Μπενζεμά, ο τελευταίος έκανε το σουτ και ο Χαρτ έπεσε και μπλόκαρε.
Στην κόντρα ο Τζόνσον δοκίμασε το πόδι του από μακριά χωρίς να βρει στόχο, ενώ στη συνέχεια η Γαλλία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε πολύ ψηλά για το γκολ.
Στο 75' οι Ντεμπισί-Ριμπερί έκανα όμορφο ένα δύο στα δεξιά, αλλά σουτ του τελευταίου από πολύ πλάγια απομακρύνθηκε από τον Χαρτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ ο Μεσές έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Ριμπερί που έσπασε στον Καμπαίγ. Ο μέσος της Νιούκαστλ έπιασε σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε μόλις κόρνερ.
Τελευταία καλή φάση ένα σουτ του Μπενζεμά στο 90+3', με τον Χαρτ να πέφτει και να μπλοκάρει.
ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ντεμπισί, Μεσές, Ραμί, Εβρά, Ντιαρά, Καμπάιγ (84' Μπεν Αρφά), Μαλουντά (84' Μαρτέν), Νασρί, Ριμπερί, Μπενζεμά.
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Μίλνερ, Τζέραρντ, Πάρκερ (77' Χέντερσον), Ντάουνινγκ, Τσάμπερλεϊν (77' Ντεφόε), Γουέλμπε
Keywords
Τυχαία Θέματα