Δεν έπεισε η Κέρκυρα

21:27 13/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ε όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται 13 Αυγούστου να πας να βάζεις 17:15, δεν μπορείς να περιμένεις το υπερθέαμα. Και δεν μπορείς γιατί είναι δεδομένο πως η ζέστη θα κλέψει την παράσταση. Αυτό έγινε και στην Κατερίνη, με τον Πιερικό να υποδέχεται την Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με την ζέστη όπως αναφέραμε και πριν να είναι η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στο οποίο οι παίκτες

και των δύο ομάδων πάλεψαν και με το παραπάνω, με βάση τις αντίξοες συνθήκες, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μυστακίδη στο 35', με τον σκόρερ να αξιοποιεί την ωραία μπαλιά του Ελιομάρ. Οι φιλοξενούμενοι στο 54' κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κόντο να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ρόχας και να διαμορφώνει το 1-1.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Πιερικός (Γ. Καμπερίδης): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κουτσίδης, Ντόσης, Ελιομάρ, Σπάσιτς, Μπουζούκης, Κατσιαμήτας, Παλιάτσος, Μυστακίδης.

Ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μανίκας, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Κόιτς, Μάρκοβιτς, Μουρτσάν, Τάχος, Κοντούλης, Σεντεμέντες.

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Κανακούδης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Χανδρινός.

Στο β' μέρος έπαιξαν: Κουτζαβασίλης, Κόντος, Καραγιαννίδης, Μπόρχα, Χανδρινός (60' Μεντής), Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ρόχας, Καρντόσο, Κρητικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα