«Δεν έπασχε από κατάθλιψη ο Σπιντ»

15:05 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Βρετανίας αναζητά ακόμα τα αίτια που οδήγησαν τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ουαλίας , Γκάρι Σπιντ, να βάλει τέλος στην ζωή του την Κυριακή με τον εκπρόσωπο και κουμπάρο του, Χέιντεν Έβανς, να αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο Σπιντ να έπασχε από κατάθλιψη.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο Έβανς τόνισε: " Ήταν ευτυχισμένος στο γάμο του και όποιος τον ξέρει, μπορεί σας το επιβεβαιώσει. Για αυτό το λόγο η αυτοκτονία του αποτελεί μυστήριο.

Πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία ένδειξη για το τι μπορεί να το προκάλεσε, ήμουν με την οικογένειά του όλη την ημέρα. Με ρωτούν την ίδια ερώτηση και δεν έχω απάντηση. Είμαι σοκαρισμένος. πράγμα που η οικογένειά του και εγώ, ως ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους μπορούμε να αντικρούσουμε ολοκληρωτικά είναι αυτό. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο".

Η είδηση της αυτοκτονίας του Γκάρι Σπιντ κινητοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές της Premier League οι οποίοι έσπευσαν να ζητήσουν βοήθεια καθώς πάσχουν από κατάθλιψη. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής ειδικής κλινικής που έχει δημιουργήσει ο πρώην στόπερ της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς ο οποίος και εκείνος αντιμετώπισε ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα