«Δεν είναι σίγουρη η παραμονή του Καμπάιγ»

22:43 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα της Κυριακής (26/1) η Παρί κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ) για την απόκτηση του παίκτη, η οποία απορρίφθηκε, ωστόσο οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο θεωρούν ότι θα δεχθούν νέα κρούση για τον παίκτη εντός της ημέρας.
Τέσσερις μόλις μέρες πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει μια εξέλιξη ανάλογη του 2011, όταν ο Άντι Κάρολ πωλήθηκε στη Λίβερπουλ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αφήνοντας

τη Νιούκαστλ χωρίς βασικό επιθετικό.
Σε ερώτηση που του έγινε αν νιώθει σίγουρος ότι ο Καμπάιγ θα είναι παίκτης της Νιούκαστλ και μετά το βράδυ της Παρασκευής, όταν και λήγει επισήμως η μεταγραφική περίοδος, ο 52χρονος τεχνικός απάντησε:
«Μιλάτε σε κάποιον που έχασε τον Άντι Κάρολ ενώ απέμεναν μόλις οκτώ ώρες, πώς θα μπορούσα να είμαι σίγουρος για κάτι; Δεν είμαι καθόλου σίγουρος και δε νομίζω πως κάποια ομάδα που δε συμμετέχει στο Champions League ή έστω δεν μάχεται για μια θέση στο Champions League, θα μπορούσε να είναι σίγουρη».
Σύμφωνα με τις αγγλικές πηγές, η Νιούκαστλ προτίθεται να συζητήσει για τον παίκτη μόνο για ένα ποσό που θα πλησιάζει τουλάχιστον τα 25 εκατομμύρια ευρώ.
«Ξέρουμε ότι για τον Καμπάιγ ενδιαφέρεται ένας σύλλογος ισχυρός οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, αυτό είναι κάτι που έχουμε συνειδητοποιήσει. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη Νιούκαστλ», κατέληξε ο Πάρντιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα