«Δεν είμαι μάγος»

23:40 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο νέος τεχνικός του Άρη ξεκαθάρισε πως δεν είναι μάγος, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

«Θα πρέπει να δω πώς θα είναι η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για να δω πώς θα αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι, γιατί σήμερα κάναμε κάποια δώρα στον αντίπαλο και θα ήθελα να δω πώς θα μας αντιμετωπίσουν στους επόμενους μήνες όταν τους αντιμετωπίσουμε. Πολύ γρήγορα με το που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα

έπεσα στο 7ο λεπτό, αιφνιδιάστηκα αλλά όποιος δεν μπορεί να σηκωθεί δεν μπορεί να είναι προπονητής. Γι' αυτό είπα στην ομάδα στο ημίχρονο, πιο εύκολα είναι να πέφτεις κάτω και θα πρέπει να πολεμήσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κι αν στο ποδόσφαιρο δεν υπήρχαν τα κόρνερ και τα φάουλ τότε θα κερδίζαμε 1-0. Ξέρω ήδη από τώρα πού θα δώσουμε βαρύτητα τις επόμενες δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα σε κάποια επίπεδα που ήταν μερικά χρόνια πριν».

Ο Πολωνός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ξέρω πως είναι όταν έρχεται ένας νέος προπονητής και δίνονται ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε το κίνητρο σε νέους παίκτες. Μετά το παιχνίδι είμαστε όλοι εξυπνότεροι. Είναι σαν να λέμε τα νούμερα του Λόττο αφού έχει γίνει η κλήρωση.

Σίγουρα δεν μου άρεσε η συμπεριφορά στα στημένα από τα οποία δεχτήκαμε τρία γκολ. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι έχουμε κάποιους αρκετά ποιοτικούς παίκτες, που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, ευθύνες και προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι. Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ, δεν είμαι μάγος και θα προσπαθήσω με δουλειά να βελτιωθεί η ομάδα. Αναφέρομαι τώρα σε μία ρήση του Μουρίνιο όταν ήταν στην Αγγλία. Μάγος είναι μόνο ένας, εννοώντας τον εαυτό μου. Ας μην είμαστε υπερόπτες».

Τέλος, για το αν διαπίστωσε πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ο Πρόμπιερζ είπε: «Εκτιμώ όλους τους προπονητές του κόσμου και δεν μιλάω ποτέ για κάποιον προπονητή που προηγήθηκε. Το ήξερα από νωρίτερα λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Γι' αυτό είμαι εδώ. Για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και σε μερικούς μήνες να μην υφίσταται τέτοιο θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα