Δεν είχε λεφτά για Διπλή Ανάπλαση ο Δήμος Αθηναίων

22:43 13/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα είχαν κάποιοι για την Διπλή Ανάπλαση, μπήκαν σήμερα κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης που δεν σταματά συνεχώς να αναφέρεται στην Ανάπλαση, κατέθεσε τον προϋπολογισμό του 2015 και για το έργο αυτό υπήρχε κονδύλι μόλις 6.000 ευρώ!!!

Μάλιστα μόλις ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του «Παναθηναϊκού Κινήματος» Νίκος Αβραμίδης, έκανε σχετική ερώτηση, επισημαίνοντας επίσης πως δεν γίνεται να μιλάει συνέχεια, ενώ δεν έχει διασφαλίσει τους πόρους,

αλλά και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, άκουσε τον Δήμαρχο να τονίζει: «Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τα χρήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου. Δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη. Το έργο είναι 50% ιδιωτική πρωτοβουλία από τις τράπεζες και 50% αφορά το Δήμο Αθηναίων». Σε αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά ο κύριος Καμίνης επισημαίνει πως τα χρήματα θα μπουν από ιδιωτική πρωτοβουλία σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Όσον αφορά τα 6.000 ευρώ και τι ακριβώς είναι αυτό, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Λευτέρης Καστανάκης τόνισε πως έχουν να κάνουν με παλαιότερη πρόβλεψη που δεν υλοποιήθηκε. Έτσι από την στιγμή που ούτε ο Δήμος μπορεί να διαθέσει χρήματα, αλλά ούτε και κανείς στον Παναθηναϊκό επιθυμεί να υλοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ, η Διπλή Ανάπλαση θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα