«Δεν εφησυχάζουμε»

00:45 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το ελπιδοφόρο πρόσωπο της Εθνικής στα φιλικά προετοιμασίας δεν προκαλεί εφησυχασμό στους διεθνείς.«Όλα τα παιδιά έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση, και από τους συλλόγους και από την Εθνική ομάδα», τόνισε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου.

Για τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου της Κρήτης είπε: «Ήρθε αρκετός κόσμος και πιστεύω πως ευχαριστήθηκαν που είδαν την Εθνική ομάδα από κοντά. Η περιφέρεια διψά για μπάσκετ και μακάρι να ξαναβρεθούμε κοντά τους».

Τέλος, για τη μάχη για

τη δωδεκάδα, τόνισε: «Όλοι παλεύουμε για να είμαστε στη δωδεκάδα. Ο προπονητής θα επιλέξει, εμείς από την αρχή της προετοιμασίας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από τη δική του πλευρά είπε: «Ο καθένας που είναι στην ομάδα θέλει να δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά, έχουν μείνει λίγα φιλικά και είμαστε στην τελική ευθεία για το Ευρωμπάσκετ». Όσο για τις πιθανότητες που έχει να βρίσκεται στη δωδεκάδα, τόνισε: «Δεν νιώθω άγχος, κάνω το καθήκον μου και είναι στο χέρι του κόουτς να κρίνει ποιος θα είναι στην τελική δωδεκάδα και ποιος όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα