«Δεν έχουμε βρει χημεία ακόμα»

19:22 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μίλουτιν Άλεξιτς μίλησε στο «Sport 103 Fm» και ανέλυσε τον λόγο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Πανιώνιο: «Δεν νιώθουμε καλά μετά την ήττα. Είμαστε λυπημένοι που δεν διεκδικήσαμε το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος βρίσκεται δίκαια εκεί που βρίσκεται. Δε φοβηθήκαμε τον αντίπαλό μας, ξεκινήσαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να πάρει μία διαφορά και να τη διατηρήσει

ως το τέλος του αγώνα. Κάναμε λάθη κυρίως στην άμυνα. Είμαστε μία ομάδα που με τις προσθήκες που έγιναν είμαστε 20 μέρες όλοι μαζί. Δεν έχουμε βρει χημεία και αυτό είναι ο σημαντικότερος λόγος».

Για τη διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα εκτός σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια: «Το γήπεδό μας το γνωρίζουμε. Πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας εκτός έδρας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και εγώ δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αναμέτρηση με το Μαρούσι: «Πρέπει να το αξιοποιήσουμε ενόψει συνέχειας. Εμείς θα προετοιμαστούμε σοβαρά. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Στην κατάσταση που είμαστε το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Θα κυνηγήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στα play off. Θέλουμε να είμαστε στην εξάδα. Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά με τη στήριξη των οπαδών μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα